Το JSECOIN είναι ήδη στο CoinMarketCap, στη θέση 1265 (σε κεφαλαιοποίηση) και διαπραγματεύεται στο LATOKEN και στο IDEX.

Ο λόγος που το παρουσιάζουμε είναι ότι κάνετε mining και κερδίζετε JSECOIN, απλά τρέχοντας την εφαρμογή του στο Windows PC σας.

 

Βήματα

1. Γραφτείτε στο website πατώντας εδώ και κάντε Register.

2. Πατήστε εδώ και κατεβάστε την εφαρμογή για Desktop (Μπορείτε να κάνετε mining και μέσω του browser, χωρίς την εφαρμογή, αλλά έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα μέσω της εφαρμογής).

3. Κάντε Install την εφαρμογή. Στη συνέχεια κάνετε login (χρησιμοποιώντας τα στοιχεία με τα οποία κάνατε Register στη σελίδα τους)

4. Επιλέξτε το tab “MINE”, καθορίστε την ταχύτητα του Mining* και πατήστε ”START MINING”

* Εγώ συνήθως το αφήνω στο 2 ώστε να μην επηρεάζεται σχεδόν καθόλου η απόδοση του υπολογιστή. Εννοείται ότι όσο μεγαλύτερη ταχύτητα βάλετε, τόσο γρηγορότερα θα κερδίζετε νομίσματα.

Με ταχύτητα 2 μπορεί να βγάζω πχ 15 νομίσματα ανά ημέρα.

 

Σημειώσεις:

  1. Μπορείτε να κάνετε mining και μέσω browser ή κινητού. Στον browser, αν αλλάξετε tab ή κάνετε minimize το παράθυρο, πέφτει δραματικά η ταχύτητα. Στο κινητό με το που σβήσει η οθόνη, πάλι πέφτει η ταχύτητα. Για αυτό προτείνω τη χρήση της εφαρμογής για Windows η οποία τρέχει ομαλά.
  2. Σε περίπτωση που θέλετε να βγάλετε σε πορτοφόλι/ανταλλακτήριο τα νομίσματα που κερδίσατε, ανοίξτε έναν browser, πηγαίνετε στην πλατφόρμα του JSECOIN εδώ, στην αριστερή μπάρα επιλέξτε Funds και στην οθόνη που εμφανίζεται υπάρχει η επιλογή Withdraw.

 

Για οποιοδήποτε ερώτημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας και στο telegram.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0