Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Πώς θα σας φαινόταν να είχατε 28% επιστροφή κάθε χρόνο σε μια επένδυση σας ?


Το Staking Pool είναι ο απλούστερος τρόπος να αυξήσετε τα PRV σας. Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στον τρόπο συμμετοχής στο Staking Pool του Incognito.

Δεν απαιτείται ελάχιστη επένδυση, δεν χρειάζεται να έχετε τον δικό σας (κοστοβόρο) node και οι ανταμοιβές καταβάλλονται κάθε δευτερόλεπτο.

Δείτε πώς λειτουργεί το Incognito Node Pool.


Τα PRV προστίθεται σε ένα Pool. Τα PRV από αυτό το Pool χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση των Virtual Nodes. Κερδίζετε “τόκους” για τη συνεισφορά σας στο σύνολο (επί του παρόντος 28% για τον μήνα Απρίλιος).

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχετε το πλήρες μερίδιο 1750 PRV για να βοηθήσετε την τροφοδοσία του δικτύου, ούτε χρειάζεται να αγοράσετε κάποιον Node. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους προτιμούν μια εύκολη λύση χωρίς πολλές γνώσεις.

 1. Πάτησε το Stake PRV από την αρχική σελίδα του Incognito Wallet App.

Δεν έχετε ακόμη την εφαρμογή;

 1. Πατήστε Stake
  Δεν υπάρχουν PRV στον λογαριασμό σας στο pStake, οπότε ας το αλλάξουμε αυτό. Πατήστε Stake για να ανοίξετε την οθόνη κατάθεσης
 1. Επιλέξτε τον λογαριασμό από τον οποίο θέλετε να καταθέσετε
  Εδώ θα δείτε μια λίστα με τους λογαριασμούς σας και τα αντίστοιχα υπόλοιπα PRV. Θα πρέπει να κάνετε κατάθεση από έναν από αυτούς τους λογαριασμούς στον λογαριασμό σας στο pStake.

Ας επιλέξουμε Account 0

 1. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να κάνετε Stake
  Απλώς εισαγάγετε το ποσό στο οποίο θέλετε να κερδίσετε “τόκους” και μετά πατήστε Κατάθεση. Δεν υπάρχει ελάχιστο, ούτε μέγιστο, και μπορείτε να το κάνετε Withdraw ανά πάσα στιγμή.

Συγχαρητήρια! Πραγματοποιήσατε μια κατάθεση. Μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά για να ενημερωθεί το υπόλοιπό σας. Ενώ περιμένετε, θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του λογαριασμού σας στο pStake!

 1. Παρακολουθήστε τα PRV σας να αυξάνονται σε πραγματικό χρόνο
  Συγχαρητήρια, κερδίζετε τώρα 28% για τον μήνα Απρίλιο. Ο τόκος καταβάλλεται κάθε δευτερόλεπτο, που αντικατοπτρίζεται στο τρέχον σύνολο του υπολοίπου σας εδώ.


Και αυτό είναι λίγο πολύ! Η όλη διαδικασία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 5 λεπτά.

Καλό Staking

Για όσους δεν γνωρίζουν το Incognito διαβάστε το παλαιότερο άρθρο μας απο εδώ (Πολλά έχουν αλλάξει από τότε)

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)