Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Αρκετό καιρό είχαμε να σας δώσουμε πληροφορίες για νέα Faucets και τρόπους για να βγάζετε μικροποσά σε κρυπτονομίσματα χωρίς κόπο και μεγάλη σπατάλη χρόνου.

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε ένα βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube ( αγαπήστε μας και κάντε Subscribe ) , στο οποίο σας δείξαμε 4 τρόπους να βγάλετε εύκολα κάποια νομίσματα.

Όσοι έχετε δει το βίντεο ή ξέρετε τον Faucet Collector τότε μπείτε κατευθείαν στο ψητό και διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο. Σε όσους λείπει κάτι από τα παραπάνω τότε αφιερώστε λίγα λεπτά και δείτε το βίντεο πρώτα.

Και ξεκινάμε με τα 3 νέα Value For Time Faucets που βρήκαμε για εσάς.

BITNYX

30 Satoshi κάθε 30 λεπτά με αυτόματο Withdraw στα 25.000 Satoshi. Το αφήνετε στο Faucet Collector με Claim κάθε 31 λεπτά και χαλαρώνετε αφού θα παίρνετε αυτόματα το ποσό σας κάθε 25k Satoshi.

SunBtc

6 Satoshi κάθε 5 λεπτά. Withdraw κάθε 1000 Satoshi. Προτείνουμε να κάνετε Claim κάθε 15-20 λεπτά!

Cointalk

Τυχαίος αριθμός Satoshi ανά 30 λεπτά. Κάνουμε Claim από τον Faucet Collector κάθε 31 λεπτά και ενεργοποιούμε το Auto Withdraw για να παίρνουμε αυτόματα τις πληρωμές στο πορτοφόλι μας όταν συμπληρώνετε το ποσό.

**Extra Links στην περιγραφή του βίντεο στο Youtube 😀

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)