Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβολου της Goldman Sachs, οι μέγαλοι παίχτες της οικονομικής αγοράς δεν έχουν μπει ακόμα στα κρυπτονομίσματα. Προς το παρόν τα παρακολουθούν.

Η Goldman Sachs είναι μία τράπεζα της Αμερικής που εδρεύει στην Νέα Υόρκη, έχει αναφέρει προηγουμένως ότι θα ανοίξει γραφείο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, στις 10 απριλίου, κατά την διάρκεια μίας ακρόασης, ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sach, David Solomon άρνουταν ότι η τράπεζα είχε τέτοια σχέδια. Μάλιστα, ανέφερα ότι τα νέα ήταν ψεύτικα χώρις όμως να απορρίπτει τα πλάνα αυτά για το μέλλον καθώς πιστεύει ότι στην αγορά των κρυπτονομίσματων πρεέπει να εφαρμοστούν νόμοι, ώστε να γίνει πιο σταθερή.

Το Bitcoin από την άλλη πέρασε από τις δυσκολίες και συνεχίζει να δείχνει σημάδια σταθεροποίησης και ανάκαμψης της τιμής γύρο στα 5,000$. Μήπως οι μεγαλοί παίχτες που το παρακολουθούν περιμένουν να το αγοράσουν φθήνοτερα  ή χάνουν “το τραίνο” ;

Ποιά είναι η αποψή σας;

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)