Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, υποστηριζόμενη από τον Nicolas Maduro, έχει ξεκινήσει μια υπηρεσία εμβάσματος κρυπτομισμάτων με την ονομασία “Remesas“, η οποία θα επιτρέψει στους πολίτες να μεταφέρουν Bitcoin (BTC) και Litecoin (LTC).

Η νέα υπηρεσία θα λειτουργήσει στην πλατφόρμα Patria, η οποία ελέγχεται άμεσα από τους κανόνες των κρυπτονομισμάτων της χώρας. Το Remesas είναι μια υπηρεσία της πλατφόρμας Patria που σας επιτρέπει να στέλνετε εμβάσματα στη Βενεζουέλα στα κρυπτονομίσματα. Οι πόροι που θα αποσταλούν θα διατεθούν στους Κυβερνητικούς Μπολιβάρους της Monedero Patria μόλις επιβεβαιωθεί η μεταφορά.

Η υπηρεσία υπάγεται απευθείας στο καθεστώς Maduro όπου οι συναλλαγές μπορούν να απενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Η πλατφόρμα θα αφαιρέσει επίσης μία προμήθεια για τη διευκόλυνση των συναλλαγών που θα μπορεί να φθάσει το 15%. Η υπηρεσία θέτει αρκετούς περιορισμούς στο ποσό που μπορεί να γίνει ανάληψη, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες καθορίζονται από την Κεντρική Τράπεζα της Βενεζουέλας (BCV).

Μια καλύτερη εναλλακτική λύση για την πλατφόρμα της Maduro θα ήταν η ανταλλαγή χρημάτων από ομοτίμους όπως το local Bitcoins. Ως νόμισμα της χώρας, το bolivar χάνει την αξία του μέσω της υπερπληθωρισμού και η Βενεζουέλα αγκαλιάζει το Bitcoin. Το local Bitcoins είδε ρεκόρ το2019, σύμφωνα με την Coindance Bitcoins αξίας 63 εκατομμυρίων δολαρίων να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα αυτή τη χρονιά.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)