Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η cryptomurmura πλέον, αρχίζει να συνεργάζεται με τον Βrave browser και να δέχεται bat tokens για υποστήριξη.

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν τον Brave, είναι ένας φυλλομετρητής για περιαγωγή στο διαδίκτυο. Βασίζεται στον google chrome. Έχει όμως πολλές διαφορές. Είναι ένας αποκεντρωμένος φυλλομετρητής που έχει εστιάσει στην ασφάλεια δεδομένων του κάθε χρήστη.

Έχει δυνατότητα να μπλοκάρει όλα τα scriptακια καθώς και όλες τις διαφημίσεις. Βέβαια, οποίος χρήστης επιθυμεί, μπορεί να βλέπει διαφημίσεις και να πληρώνεται. Bat tokens πιστώνονται κάθε μήνα στο wallet του φυλλομετρητή ένα ποσό όπου με αυτό θα μπορεί να υποστηρίζει τα site που επιθυμεί.

Επιπλέον δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την ταχύτητα του brave browser. Μπορεί να βασίζεται στον Google chrome αλλά λόγο διαφόρων παραμετροποιήσεων είναι πολύ πιο γρήγορος.


Προσωπική άποψη:
Θεωρώ τον brave έναν πάρα πολύ καλό φυλλομετρητή. Με βοηθάει στο να κάνω τις δουλειές μου πιο γρήγορα πιο σταθερά και παράλληλα μου προσφέρει πολύ υψηλή προστασία στα δεδομένα μου. Επιπλέον, η επιλογή που μου δίνει για να βλέπω διαφημίσεις και να πληρώνομαι, μου αρέσει πάρα πολύ. Διότι με αυτό τον τρόπο μπορώ να υποστηρίξω τις αγαπημένες μου ιστοσελίδες.

Εσύ;Θα μας υποστηρίξεις;

Κατέβασε τον Brave Browser παρακάτω

 

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)