Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Ένα token που διαπραγματεύεται στο Kucoin Exchange / IDAX / Cryptopia και ίσως αξίζει την προσοχή μας, είναι το Cappasity. Αν θέλετε να γραφτείτε στο Kucoin exchange, πατήστε εδώ

Τα παρακάτω δεν είναι οικονομικές συμβουλές. Δεν είμαστε οικονομικοί σύμβουλοι. Αν θέλετε να επενδύσετε, κάνετε τη δική σας έρευνα και αποφασίζετε μετά.

 

Cappasity (CAPP)

Το Cappasity (CAPP) είναι ERC20 token. Η εταιρεία ασχολείται με τη δημιουργία 3D περιεχομένου για Websites, Mobile Apps & εφαρμογές VR/AR. Επιπλέον, χρησιμοποιούν την τεχνολογία Blockchain για διαχείριση των δικαιωμάτων των 3D ψηφιακών αντικειμένων.

 

Όπως ακούμε συχνά για τις εταιρείες που ασχολούνται με τα Crypto, έχουν κάνει το whitepaper τους αλλά τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει ακόμη προϊόν. Ο λόγος οπότε που εστιάζουμε στο Cappasity είναι ότι υπάρχει ήδη το προϊόν τους. Το token τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αγορές στο Οικοσύστημα του Cappasity.

 

Πριν λίγες μέρες κατοχύρωσαν μια πατέντα για την τεχνολογία τους  3D capturing. Δείτε περισσότερα εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το website τους.

 

Στοιχεία CoinMarketCap

Σημερινή τιμή: $0.002967 (27/12/2018)

Μέγιστη τιμή: $0.501781 (15/1/2018)

Circulating Supply: 511.139.149 CAPP

Total Supply: 663.271.025 CAPP

 

 

Για οποιοδήποτε ερώτημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα μας και στο telegram

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)