Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η Ledger, η Γαλλική εταιρεία που κατασκευάζει τα hardwallet wallet, ανακοίνωσε την υποστήριξη του Cardano.

Με αυτή την απόφαση το hardware wallet της ledger έγινε συμβατό με τα καλύτερα 10 κρυπτονομίσματα με βάση την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση. Σύμφωνα με μία δημοσίευση από το επίσημο blog της ledger αυτό είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας της Emurgo και της Ledger.

Η Emurgo είναι εμπορικός συνεργάτης του Cardano και είναι επίσης υπεύθυνος για την ανάπτυξη του Yoroi , ενός wallet υψηλής ασφάλειας. Ουσιαστικά αύτο το πορτοφόλι παρέχει τις κατάλληλες υποδομές που είναι συμβατές με το Ledger, όπου καθιστά δυνατή αύτη την δυνατότητα.

Ο Eric Larcheveque, διευθύνων σύμβουλος της Ledger , ήταν πολύ ενθουσιασμένος με αύτη την πρόσφατη συμβατότητα. Αναφέρει, πως η κοινότητα της Ledger, περίμενε πολύ καιρό την ενσωμάτωση του Cardano στο Ledger. Πάντως, η Ledger, είναι μία εταιρεία που προσπαθέι συνεχώς να ανταποκρίνεται στις αναγκές των πελατών και πιστεύουμε ότι τα καταφέρνει και πολύ καλά μάλιστα.

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει Wallet της Ledger, μπορεί να  κάνει κλικ εδώ.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)