Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η Coinbase κυκλοφόρησε μία πιστωτική κάρτα της visa, επιτρέποντας στους χρήστες της αγγλίας και της ευρώπης να ξοδεύουν τα κρυπτονομίσματα τους κατ’ευθείαν από την πλατφόρμα τους.

Η Coinbase αναφέρει ότι θα μετατρέπει στιγμιαία τα κρυπτονομίσματα σε χρήμα τραπεζών, όταν οι χρήστες πραγματοποιούν συναλλαγές. Επιπλέον οι χρήστες πρέπει να φορτώσουν την καρτά, με ένα ποσό κρυπτονομισμάτων πρώτα, ώστε να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν.

Επίσης η coinbase κυκλοφόρησε μία εφαρμογή για την κάρτα  διαθέσιμη για το iOS και για το Android. Από εκεί μέσα οι χρήστες θα μπορούν να φορτώσουν την κάρτα τους με όποιο κρυπτονόμισμα θέλουν, ώστε να το ξοδέψουν. Φύσικα από τα κρυπτονομίσματα που υποστήριζει η coinbase για αυτή την υπηρεσία της.

Προς το παρόν η κάρτα είναι διαθέσιμη στην αγγλία και για τους πρώτους 1000 χρήστες θα ύπαρχει μία προμήθεια των 6.48$ για την έκδοση της κάρτας. Θα την παραγγείλετε την κάρτα όταν επεκταθεί στην χώρα μας; Εμείς πάντως ναι.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)