Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Χωρίς να σημαίνει τίποτα απολύτως για τους πιο εμπειρούς στον χώρο ο τίτλος του άρθου ,το Coinpot ίσως είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσει το ταξίδι του στον μαγικό χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Τι είναι όμως το Coinpot ?

Η Βασική λειτουργία του Coinpot είναι η λειτουργία του ως πορτοφόλι/wallet για κρυπτονομίσμαρτα όπως Bitcoin , Bitcoin Cash , Dogecoin , Litecoin και Dash. Το πρώτο λοιπόν ενθαρυντικό στοιχείο είναι ότι με μόνο μια σελίδα μπορούμε να έχουμε μαζεμένα όλα τα κρυπτονομίσματα μας των παραπάνω κατηγοριών χωρίς να μπλέκουμε με πολλούς κωδικούς που πολλές φορές ξεχνάμε.

Η δεύτερη και πάρα πολύ σημαντική λειτουργία του Coinpot είναι η συνεργασία του με τα λεγόμενα ως Faucets που θα εξηγήσουμε την λειτουργία τους ακριβώς παρακάτω.

Τα Faucets είναι ακριβώς ο λόγος που γράφουμε οτι το Coinpot είναι το καλύτερο μέρος για έναν αρχάριο. Είναι ουσιαστικά ιστοσελίδες με πάρα πολλές διαφημήσεις που σας επιβραβεύουν με κρυπτονομίσματα κάθε 5 λεπτά εφόσον τις επισκέπτεσθε και λύνετε ένα Captcha ( ώστε να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομποτ ). Έτσι βγαίνουν και οι δυο πλευρές κερδισμένες , εσείς κερδίζετε μικρό ποσα από τα κρυπτονομίσματα και αυτοί κερδίζουν από τις διαφημήσεις που σας προβάλουν.

Συνήθως τα Faucet είναι χαώδη όμως και πρέπει να θυμάστε τεράστιους κωδικούς των πορτοφολιών σας κάτι που πολλές φορές θα κουράσει και θα σας αποθαρύνει από το να συνεχίσετε να μαζεύετε αυτά τα μικρό ποσά.

To Coinpot λοιπόν είναι εδώ για να μας λύσει τα χέρια και μέσω των δικό του Faucet να μπορείτε αυτόματα να γεμίζετε τα πορτοφόλια σας απλά εισάγωντας το Email της εγγραφής σας ( του Coinpot ) στα παρακάτω Faucets.

Για να δείτε λοιπόν πως ακριβώς λειτουργούν τα πράγματα ακολουθήστε τον παρακάτω πολύ σύντομο οδηγό.

Βήμα 1 : Πηγαίνετε στο https://coinpot.co και κάντε εγγραφή με το Email σας και έναν ισχυρό κωδικό που δεν πρέπει να ξεχνάτε

Αφού κάνετε εγγραφή θα δείτε την παρκάτω σελίδα

Βήμα 2 : Πάμε σε κάθε ένα Faucet ξεχωριστά από την λίστα και κάνετε εγγραφή με το Email που δηλώσατε στο πρώτο βήμα.

Dogecoin Faucet

Bitcoin Faucet

Bitcoin Cash Faucet

Dash Faucet

Litecoin Faucet

Βήμα 3 : Σε κάθε ένα από τα παραπάνω μπαίνετε και πατάτε Claim , στην συνέχεια κάνετε Refresh την σελίδα σας στο Coinpot και βλέπετε τα κέρδη σας να ανεβαίνουν , επαναλαμβάνετε την διαδικασία του Claim όποτε εσείς επιθυμείτε αφήνοντας 5 λεπτά χρόνο από το ένα στο επόμενο.

Τι άλλο μπορώ να κάνω στο Coinpot ?

Η τρίτη και εξίσου σημαντική λειτουργία στο Coinpot είναι η λειτουργια να κάνετε Mine ( εξόρυξη ) οποιαδήποτε νόμισμα από τα 5 παραπάνω θέλετε. Πατώντας την παρκάτω επιλογή σε οποιοδήποτε νόμισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την CPU του υπολογιστή σας για να σας φέρνει περισσότερο κέρδος.

**Σημείωση , κάθε φορά που κάνετε Claim από κάποιο Faucet κερδίζετε 3 Coinpot Tokens , νομίσματα χωρίς ιδιαίτερη αξία που όμως θα μποπρείτε να τα μετατρέψετε σε κάποιο κρυπτονόμισμα για επιπλέον κέρδος.

 

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Καλά κέρδη!

 

[wd_hustle id=”sliderwidget” type=”embedded”]

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)