Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Μετά από τον Honeyminer και το SimpleCoin αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε άλλον ένα Bitcoin miner για να έχετε κάποια έστω μικρά κέρδη από τον υπολογιστή σας.

Το Computta δεν προσφέρει πολλά πραπάνω από τους προηγούμενους δυο Miner εκτός από την πολιτική που έχει με το Refferal πρόγραμμα του.

Η διαδικασία για να ξεκινήσετε είναι πάρα πολύ απλή , κάνετε εγγραφή , κατεβάζετε την εφαρμογή και ξεκινάτε την εξόρυξη Bitcoin. Επειδή η μονάδα του Bitcoin όμως είναι πάρα πολύ μεγάλη για κάθε συμαβτικό υπολογιστή , το συγκεκριμένο πρόγραμμα μας δίνει την δυνατότητα να μαζεύουμε υπομονάδα αυτού ( mBitcoin , mili ). Και μας δίνει την δυνατότητα να τα εξάγουμε στο πορτοφόλι μας όταν φτάσουμε τα 3mBitcoin ( περίπου 30 Ευρώ αξία).

Τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Computta είναι ότι αρχικά μπορείς να ρυθμίσεις την εφαρμογή να μαζεύει bitcoin όταν δεν εκτελέιτε κάποια άλλη εργασία στον υπολογιστή της , καθώς και να λαμβάνετε ένα ποσοστό από την εξόρυξη που θα κάνουν οι φίλοι που θα καλέσετε να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή.

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά , δοκιμάστε μόνοι σας την εφαρμογή και πείτε μας την γνώμη σας στα Comment.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)