Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Νέα στήλη στην Cryptomurmura και ο κάθε αρθρογράφος θα μπορεί να γράφει οτιδήποτε θέλει από το δικό του ταξίδι στον χώρο των Crypto.

Κάνω την αρχή λοιπόν ως Founder της Cryptomurmura.gr που τρέχει ήδη τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της. Λογικά θα δείτε ότι έχουμε “πέσει” από άποψη αρθρογραφίας αφού το Bear Market που ακόμα είναι σε ισχύ δεν αφήνει τον ήδη δύσπιστο Έλληνα να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο εγώ είμαι ένας από εκείνους τους ταλαίπωρους που δεν τα παρατάνε ποτέ και πιστεύω με όλες μου τις δυνάμεις ότι στο τέλος θα υπάρχει ανταμοιβή.

Πολύ μπλα μπλα λοιπόν οπότε ας αρχίσουμε να μπούμε στο ψητό. Το Portfolio μου αυτή την περίοδο περιλαμβάνει τα παρακάτω νομίσματα.

Επενδύσεις προοπτικής

Καθώς και ψιλοπράγματα από τα παρακάτω

Επενδύσεις φορ φαν που λένε στο χωρίο μου!

  • ZRX
  • PRE
  • BNK
  • TRX
  • NRG
  • XEM

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο ασχολούμαι και επενδύω αποκλειστικά σε Nodes του Incognito PRV ώστε να κερδίζω παράλληλα έξτρα νομίσματα ( PRV , BTC , ETH κλπ ) από τα Transactions που κάνουν άλλοι χρήστες μέσα από αυτό.

Το συγκεκριμένο “‘αθλημα” έχει αποδειχθεί σε πλήρως κερδοφόρο αφού η αξία του νομίσματος τον Νοέμβριο ξεκίνησε στα 0,2$ εκτινάχθηκε στο 0,6$ κατά την έναρξη του Mainnet και έχει σταθεροποιηθεί στο 0,4$ ενώ το μέσο κέρδος για κάθε Node αυτή την στιγμή είναι 20PRV/24 ώρες , δηλαδή περίπου 8$ ανά μέρα.

Τήνω επίσης τελευταία να γίνω ETH μαξιμαλιστ εξού και το Flat Ether ( Flat Earthers sorry) παρόλου που πούλησα περίπου τα μιά μου ETH πρόσφατα για να δημιουργήσω έναν ακόμα Node.

Όλα τα παραπάνω είναι η δική μου οπτική για τα κρύπτο έως σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου 31/12/19.

Θα προσπαθήσω να γράφω πιο συχνά με τι ασχολούμαι και αν θέλετε να με ρωτήσετε οτιδήποτε και να σας βοηθήσω μπορείτε να με βρείτε στο Instagram ή στο Twitter στα παρακάτω Link.

Καλή χρονιά σε όλους!

Flat Ether – Dinos

Instagram Profile

Twitter Profile

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)