Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Ναι ναι δεν κάνουμε πλάκα, είναι η χριστουγεννιάτικη προσφορά της Swissborg! Κάθε αγορά 50 Ευρώ και άνω σε κρυπτονομίσματα, σας δίνει δώρο απο 2 εώς 200 ευρώ μέχρι 1/1/21!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 1/1/21 ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ


Για να έχετε πρόσβαση στην προσφορά, πρέπει να εγγραφείτε και να κατεβάσετε την εφαρμογή από το δικό μας Link !

Η διαδικασία?

Πολύ απλή, κατεβάζουμε την εφαρμογή, κάνουμε την εγγραφή μας και στην συνέχεια κάνουμε την ταυτοποίηση KYC που μας ζητάει.

Στην παρούσα φάση, προτείνουμε να δηλώσετε την ταυτότητά σας με δίπλωμα οδήγησης αφού μαζί με το διαβατήριο είναι τα έγγραφα που δέχονται οι εταιρείες πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Η αρχική οθόνη της εφαρμογής μετά την εγγραφή μας

Πώς θα καταθέσω χρήματα για να αγοράσω Κρυπτονομίσματα ?

Αρχικά να τονίσουμε ότι αυτό που κάνει η Swissborg είναι να μας δίνει την δυνατότητα να αγοράζουμε κρυπτονομίσματα στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς αφού ο αλγόριθμός της ψάχνει σε όλα τα ανταλλακτήρια για την καλύτερη τιμή.

Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει πρώτα να καταθέσουμε Ευρώ μέσω τραπεζικής κατάθεσης SEPA (Πολύ εύκολα από την εφαρμογή της τράπεζας μας που όλοι έχουμε το κινητό μας).

Μην ξεχνάτε!! Η κατάθεση πρέπει να γίνει από λογαριασμό που είναι στο όνομα σας ή σε όποιο όνομα έχει γίνει εγγραφή στην εφαρμογή.


Η διαδικασία είναι πολύ απλή και η εφαρμογή μας δίνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε.

*Ίσως χρειαστούν έως 3 μέρες για να φανούν τα χρήματα , παρ’ όλα αυτά από προσωπική μας εμπειρία έχει κάνει από 4 εώς 30 ώρες.

Και ?

Και αυτό ήταν. Μόλις τα ευρώ καταφθάσουν στον λογαριασμό σας, μπορείτε πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού να τα μετατρέψετε σε BTC , ETH , ENJ ή κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα νομίσματα της εφαρμογής.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 1/1/21 , ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ

Μπές εδώ


Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει και ως πορτοφόλι αλλά εμείς συνιστούμε να μεταφέρετε μετά την αγορά τα κρυπτονομίσματα σας σε άλλο ξεχωριστό πορτοφόλι.

Για παράδειγμα αν αγοράσετε ETH μπορείτε να τα στείλετε στο Metamask
Δείτε το άρθρό για το Metamask εδώ

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)