Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Το Imperatriz Leopoldinense, το διάσημο βραζιλιάνικο σχολείο samba, επέλεξε τα χρήματα ως θέμα της του στο Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο του 2019. Θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 9 Μαρτίου. Οι χορευτές θα μιλήσουν για την ιστορία των χρημάτων, από τα πρώτα μεταλλικά νομίσματα και τις χαρτονομίσματα μέχρι τα κρυπτοσυνομίσματα.

Εκπρόσωποι της σχολής samba πιστεύουν ότι το θέμα του Bitcoin θα εντυπωσιάσει τους θεατές του καρναβαλιού και θα βοηθήσει το σχολείο να κερδίσει τον διαγωνισμό φέτος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο της Βραζιλίας Portal do Bitcoin, η ιδέα του σχολείου φέτος θα ονομαστεί  “Give Me Some Money”. Θα αφιερωθεί στη σχέση του χρήματος με την ανθρωπότητα, από την εφεύρεση των πρώτων νομισμάτων στην αρχαιότητα έως τα τωρινά χρόνια, που υπάρχουν σε ψηφιακή μορφή.

Η ομιλία καλύπτει διάφορες περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας και σημαντικά γεγονότα. Όπως η κοπή των πρώτων νομισμάτων στο αρχαίο βασίλειο της Λυδίας τον 7ο αιώνα π.Χ. και η απελευθέρωση των πρώτων χαρτονομισμάτων στην Κίνα τον 10ο αιώνα. Θα περιγράψουν επίσης τις πρώτες εμπορικές σχέσεις εμπορευμάτων μεταξύ των πληθυσμών της Νότιας Αμερικής, των Ινδιάνων και των ευρωπαίων ανακάλυψεων. Καθώς και την πρώτη βραζιλιάνικη νομισματοκοπία στην οποία κόπηκαν τα κέρματα που χρησιμοποιήθηκαν για το εμπόριο των δουλεμπόρων.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)