Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Το EOS, το πέμπτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση, και ανταγωνιστής του Ethereum, του Tron και του Cardano, δεν έχει κάνει καμια ανακοίνωση από την στιγμή που ξεκίνησε την έκδοση 1.6 του Eosio του Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τον χρηματοδότη του Dan Larimer, το κρυπτονόμισμα έχει επιτέλους να ανακοινώσει πολύ δυνατά νέα. Ο Larimer είναι ένα σεβαστό άτομο στον χώρο των κρυπτονομισμάτων κάθως πέρα  από ιδρυτής, είναι και ο προγραμματιστής, ο οποίος όχι μόνο δημιούργησε το Eos, αλλά και την πλατφόρμα BitShares. Επιπλέον είναι συνιδρυτής του Steem και γενικός διευθυντής τεχνολογίας στην εταιρεία block.one , η οποία βρίσκεται πίσω από το Eos.

Ο Larimer, ανέφερε επίσης  ότι ο Ιούνιος θα έχει τα μεγαλύτερα νέα μέτα την ανακοίνωση του Eosio. Μέτα από αυτή του την δήλωση, οι χρήστες άρχισαν να ρωτάνε τον Larimer, τι θα μπορούσε να είναι. Ωστόσο δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες καθώς δεν θέλει να καταστρέψει την επερχόμενη ανακοίνωση τον Ιούνιο.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)