Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Το Etoro, η παγκόσμια πλατφόρμα επενδύσεων με πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες, προσθέτει το νόμισμα Tron στην πλατφόρμα του. Προσθέτοντας το Tron, το Etoro, έχει πλέον 15 κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα του.

Το Tron είναι ένα project που αποσκοπεί στην αποκέντρωση του διαδικτύου. Το Tron κέρδισε σημαντική προσοχή μετά την εξαγορά του bittorrent, μίας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινής χρήσης peer-2-peer στον κόσμο. Ο Justin Sun είναι ο χρηματοδότης του Tron και αυτή την στιγμή είναι το 11ο κρπυτονόμισμα με κεφαλαιοποίηση που αγγιζεί 1,5 δις δολλάρια.

Ο Ceo του Etoro, Yoni Assia θεωρεί ότι το Tron κάνει τεράστια πρόοδο και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας των κρυπτονομισματων. Αναφέρει ότι η τεχνολογία του Blockchain είναι σχετικά καινούργια και οι επενδυτές των κρυπτονομισμάτων αναζητούν και επενδύουν σε μεγάλες ιδέες και το Tron ανήκει σίγουρα σε αύτη την κατηγορία.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)