Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Ο πρόεδρος της Φινλανδίας ενέκρινε ένα νόμο για τη ρύθμιση υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτηρίων, των υπηρεσιών πορτοφολιού και των εκδοτών κρυπτονομισμάτων. Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ την επόμενη εβδομάδα. Οι παροχείς υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να εγγραφούν στην Υπηρεσία Εποπτείας Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (FSA) της χώρας και να πληρούν τις απαιτήσεις.

Σύμφωνα με την Αρχή Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας της Φινλανδίας (FSA) θα ενεργεί ως αρχή καταχώρισης και εποπτική αρχή για παρόχους κρυπτονομισμάτων. Οι πάροχοι αυτοί πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς. Για παράδειγμα, πρέπει να είναι αξιόπιστοι και να μπορούν να κρατούν και να προστατεύουν τα χρήματα των πελατών. Πρέπει επίσης να διαχωρίζουν τα χρήματα των πελατών από τα δικά τους κεφάλαια και να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς AML και της CFT.

Μάλιστα η Φινλανδία τονίζει πως όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ πρέπει να συμπεριλάβουν υπηρεσίες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα εντός του πεδίου εφαρμογής της νομοθεσίας για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος (AML) και της τρομοκρατίας (CFT) μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2020.

 

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)