Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Καλημέρα/καλησπέρα σε όλους σήμερα 5 Ιανουαρίου 2020 και συνεχίζω το προσωπικό μου κρυπτο-ημερολόγιο ( νέα στήλη στην Cryptomurmura.gr -> διαβάστε το προηγούμενο “επεισόδιο” εδώ ) με το δεύτερο επεισόδιο.

Το πρώτο μου ποστ έγινε όπως ξέρετε ήδη 31/12/19 και από τότε δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα πράγματα στο Portofolio μου.

Πρώτη και βασική ασχολία για μένα είναι , (και) από ότι δείχνουν αυτοί οι χαλεποί καιροί , θα είναι για καιρό ακόμα φυσικά τα αγαπημένα μου Incognito Nodes.

Με 4 Nodes πλέον στην κατοχή μου να τρέχουν ασταμάτησα 24/7 αποφάσισα να τους ρίχνω απλά μια ματιά την μέρα και να αφήσω έναν ολόκληρο μήνα να κυλήσει για να καταλάβω πόσο κέρδος έχω τελικά μετά τα σκαμπανεβάσματα της τιμής του PRV.

Ο απολογισμός μέχρι στιγμής λοιπόν είναι ο παρακάτω ( Μην βαριέστε δείτε τις εικόνες)

Τι σημαίνει αυτό ? 261 PRV στην παρόυσα φάση έχουν αξία 0,44$ έκαστο άρα 31/12 – 5/2 και αν πουλούσα σήμερα η αξία των νομισμάτων μου είναι στα 114,4$ ενώ το κόστος για να λειτουργούν οι nodes μου 24/7/30 (ένα μήνα ολημερής και ολονυχτίς) είναι στα 20$ συνολικά.

Η ομάδα του Incognito μας λέει ότι βγάζουμε 25$ minimum το μήνα από κάθε Node και από ότι βλέπουμε αν πουλούσαμε σήμερα θα είχαμε αυτά που μας λένε +14,4$ ακόμα.

Όλα αυτά όμως για το συγκεκριμένο διάστημα αφού στο τέλος του μήνα ίσως η τιμή του PRV να πέσει κατακόρυφα ή ακόμα και να φτάσει πολύ υψηλότερα από ότι σήμερα.

Μας σκότισες με τα Nodes

Έχετε δίκιο , πέρα από τα Nodes δυστυχώς μεγάλη ξηρασία στον χώρο το τελευταίο 24ωρο βλέπουμε μια ανοδική τάση στα κρυπτονομίσματα αλλά όχι κάτι τρομερό ενώ έχουν μείνει λίγότερες από 140 μέρες για το Halvening του Bitcoin.

Τίποτα άλλο ?

Α ναι , σήμερα σκεφτόμουν να “στείλω” όλα τα BNB μου στο Crypto.com κλειδωμένα για 3 μήνες αφού δίνουν επιστροφή 6% τον χρόνο ωστόσο με κρατάει ακόμα και δεν το κάνω το γεγονός του NOT YOUR KEYS NOT YOUR COINS. Ωστόσο αν όλα πηγαίνουν κατευχήν όπως διάφοροι Youtubers μας δείχνουν τότε είναι ένα αρκετά δυνατό Passive Income ειδικά σε αρκουδίσιους καιρούς όπως τώρα!

Αυτά για σήμερα αν θέλετε ρίχτε μια ματιά στα παρακάτω παλαιότερα άρθρα μας για να μάθετε περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα κερδίζοντας λίγα λίγα από αυτά!

[ΟΔΗΓΟΣ]Faucet Collector + CapMonster : Πώς τα σετάρουμε?

SwissBorg: Control Your Wealth

Που αλλού θα με βρείτε?

Όχι πολύ ενεργό αλλά ποτέ δεν ξέρεις FOOOOOLLLOOOOWWW ME!

Flat Ether – Dinos

Instagram Profile

Twitter Profile

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)