Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Καλησπέρα σε όλους , νέο blog post από τον Flat Ether και για να δούμε τι έχουμε αυτή την στιγμή στο Crypto Journey μου.

Αρχικά ας δούμε που βρισκόμαστε με τα Incognito PRV και τους Nodes μου.

Σε 8 μέρες λειτουργίας για το νέο έτος έχουμε μαζέψει πλέον 466 PRV ενώ η τιμή του καθενός είναι στα 0,46$ ένα σύνολο 214,36$ , σε αυτό τον ρυθμό και αν όλα πάνε κατ ευχήν ευελπιστώ σε Minimum κέρδος 700$ στο τέλος του μήνα από τα 4 Nodes μου συνολικά.

Απο εκεί και πέρα χτες ξεκίνησε το Staking στο μικρό αδερφάκι του Kucoin , το Pool-X το οπόιο μας δίνει APR από 8-12% + POL Rewards εφόσον κλειδώσουμε για Staking νομίσματα όπως το KCS , TRX , ATOM , TRZ.

Η διάρκεια κλειδώματος αυτή την στιγμή είναι στις 30 μέρες ενώ αργότερα θα υπάρχει Flexible πρόγραμμα για να τα κλειδώσουμε όσες μέρες εμείς θέλουμε ώστε να μην μένουν δεσμευμένα από το Kucoin.

“Αν δεν έχεις ιδέα από Kucoin ρίξε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα μας ή κάνε εγγραφή στο KuCoin απο εδώ ( τα ίδια στοιχεία χρησιμοποιείς και στο Pool-X)”

Kucoin Shares (KCS) token

KuCoin Exchange – Οδηγός για αρχάριους

Σε άλλα νέα στο Swissborg Community App ενω είχα φτάσει με τις προβλέψεις μου στο TOP 4000 δυστυχώς η απότομη άνοδος του Βασιλιά με έκανε να πέσω κάτω από το TOP 50.000 και πλέον η επιβράβευση μου είναι μικρή.

Ωστόσο δεν θα σταματήσω να πιστεύω , εξάλου έχω μαζέψει ήδη 500 CHSB από τις δωρεάν προβλέψεις μου.

Αν θες να δεις και άλλα διάβασε το άρθρο μας για το SwissBorg εδώ

Γενικά νομίζω ότι τα κρύπτο βαδίζουν σε ένα σταθερά καλό δρόμο αν και ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσει η συνέχεια. Προς το παρών απλά θα προσπαθώ να μεγαλώνω το Portofolio μου με μεγαλύτερες ποσότητες ( αγορά , staking , masternodes).

Που αλλού θα με βρείτε?

Όχι πολύ ενεργό αλλά ποτέ δεν ξέρεις FOOOOOLLLOOOOWWW ME!

Flat Ether – Dinos

Instagram Profile

Twitter ProfileΑρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)