Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Κυριακή 19/1 σήμερα και τα πράγματα είναι αρκετά συναρπαστικά στον χώρο των Crypto αφού εδώ και σχεδόν 1 εβδομάδα έχουμε σημαντική άνοδο σε όλα τα νομίσματα με κάποια Altcoin να ξεχωρίζουν.

Στα σημαντικα για μένα αποτελεί το νόμισμα Swissborg της εφαρμογής που έχουυμε καλύψει σε προηγούμενο άρθρο που εκτοξεύθηκε από τα 0,011$ στα 0,027$.

Δυστυχώς στο κομμάτι των Masternodes και ειδικότερα στα 1×2 Coin και Dogecash έχουμε σχεδόν μηδενική αύξηση και περιμένουμε τα καλύτερα για αργότερα.

Φήμες λένε ότι στην Κινέζικη πρωτοχρονιά θα δούμε ξαφνική πτώση στα κρύπτο αφού πολύ άνρθωποι θα αναγκαστουν να μετατρέψουν τα κρυπτο τους σε FIAT ώστε να περάσουν τις γιορτές τους. Δεν ξέρουμε αν θα ισχύσει ωστόσο δείτε τι προσέξαμε για το ίδιο διάστημα που μιλάμε το 2018

Όπως βλέπουμε 25/1/18 είχαμε BTC στα 11785$ ενώ 2/2/18 έχουμε πέσει στα 9142$ μιλάμε λοιπόν για σοβαρή πτώση. Μήπως πρέπει να μετατρέπουμε τα BTC μας σε Stable Coin αυτή την περίοδο ? Ο καιρό θα δείξει.

Πέρα από όλα το KuCoin Play συνεχίζετε και θέλει να μοιράσει σε 550 τυχερούς το ποσό του 1 Εκκατομυρίου δολλαρίων σε USDT.

Αν δεν έχεις πάρεις μέρος ακόμα μπορείς να το κάνεις απο εδώ

https://kucoinplay.com/1-million-usdt-giveaway?friend=6ApexwJDO3GSb4P21ed2&tab=earn-points

Επίσης μην ξεχνάς οτι το KuCoin είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα Crypto Exchanges στον κόσμο οπότε γενικά γράψου μην το αφήνεις για το Bull Run

https://www.kucoin.com/?rcode=bsweH6

Που αλλού θα με βρείτε?

Όχι πολύ ενεργό αλλά ποτέ δεν ξέρεις FOOOOOLLLOOOOWWW ME!

Flat Ether – Dinos

Instagram Profile

Twitter Profile

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)