Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Όσοι ασχολείστε με τα crypto / exchanges κτλ, ξέρετε ότι στα περισσότερα ανταλλακτήρια σε ζητάει για επιπλέον ασφάλεια να ενεργοποιήσετε 2FA (Two-Factor Authentication) με συνήθη επιλογή το Google Authenticator.

Πλέον και άλλα sites / προγράμματα έχουν τη δυνατότητα για ενεργοποίηση 2FA.

Βέβαια υπάρχουν και εναλλακτικές όπως το Authy.

Φυσικά όμως το Google Authenticator είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα.

Αυτό όμως που έλειπε μέχρι τώρα ήταν η δυνατότητα να μεταφέρετε τους κωδικούς σας από μια συσκευή σε μια άλλη. Πχ σε περίπτωση που αγοράζατε ένα άλλο κινητό, θα έπρεπε να μεταφέρετε έναν-έναν τους κωδικούς και πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να έπρεπε ναα επικοινωνήσετε και με το ανταλλακτήριο για να μπορέσετε να βάλετε το 2FA στη νέα συσκευή.

Οπότε κάνετε το τελευταίο Update του Google Authenticator (Google Store Link) και θα εμφανιστεί μια νέα επιλογή “Transfer Accounts”.

Αφού το πατήσετε, επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε Export ή Import.

Επιλέγουμε Export (στην παλιά μας συσκευή). την επόμενη οθόνη θα σας ρωτήσει ποιους λογαριασμούς θέλετε να βγάλετε. Αφού τους επιλέξετε, θα σας βγάλει κάποια QR codes. Αυτά τα QR codes θα τα κάνετε Import στη νέα σας συσκευή ώστε να μεταφέρετε τους λογαριασμούς που επιλέξατε.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)