Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Μετά το Simpleco.in αποφασίσαμε να σας δείξουμε τον επόμενο Miner για αρχάριους που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή και μας έχει βγάλει ένα δυνατό κέρδος χωρίς σοβαρό εξοπλισμό και με μικρή κατανάλωση ρεύματος.

Τι κάνει όμως αυτό τον Miner διαφορετικό από τους υπόλοιπους ?

Αντίθετα με τους υπόλοιπους το Honeyminer αφού κάνετε εγγραφή και κατεβάσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας , θα “ψάξει” το σύστημα σας για να δει ποιον επεξεργαστή και ποια κάρτα γραφικών έχετε. Μόλις το κάνει αυτό θα αποφασίσει για εσάς πιο νόμισμα μπορεί να εξορυστεί πιο εύκολα με το σύστημα σας μέσα από μια τεράστια γκάμα νομισμάτων. Μόλςι γίνει αυτό ,ενώ εσείς απλά θα πίνετε το καφεδάκι σας , θα ξεκινήσει να κάνει Mining και ότι νόμισμα παίρνει θα το μετατρέπει σε Bitcoin και θα το βάζει στο ηλεκτρονικό σας “πορτοφόλι”.

Με αυτή την δυνατότητα ο υπολογιστής σας δουλεύει τα μέγιστα για εσάς και σας επιβραβεύει με το πιο δύσκολο για απόκτηση νόμισμα (το Bitcoin ).

Επίσης το πρόγραμμα από τις ρυθμίσεις του μας δίνει την επιλογή να λειτουργεί μόνο όταν ο υπολογιστής μας είναι σε idle λειτουργία , δηλαδή όταν δεν κάνουμε κάποια εργασία σε αυτόν. Με αυτό πετυχαίνουμε μικρότερη κατανάλωση ρεύματος χωρός ταυτόχρονα να μας ενοχλεί από τις καθημερινές μας δουλειές στον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή.

Μπορείτε φυσικά να τον δοκιμάσετε και ότι απορίες έχετε να μας στείλετε ένα μήνυμα για να σας βοηθήσουμε.

Γραφτείτε από το Link μας και κερδίστε 2000 Satoshi δωρεάν ( Η μικρότερη μονάδα του Bitcoin ).

Μπείτε εδώ.

Με εκτίμηση,

Cryptomurmura Team 😀

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)