Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Ο κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων Η HTC θέλει να επιτρέψει στους πελάτες smartphone να συνδεθούν στο μπλοκ αλυσίδας του bitcoin. Μιλώντας το Σάββατο στο συνέδριο Magical Crypto στη Νέα Υόρκη, ο Phil Chen της HTC αποκάλυψε μια νέα έκδοση του κινητού τηλεφώνου, το Exodus 1s, ανακοινώνοντας ότι η συσκευή θα είναι σε θέση να λειτουργεί ως πλήρης κόμβος για το δίκτυο bitcoin.

Οι πελάτες θα αποθηκεύσουν όλα τα δεδομένα του blockchain στις συσκευές τους. Η εταιρεία θα παράσχει επίσης ένα κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) διαθέσιμο για το Zion Vault, το wallet του HTC. Το Exodus 1s  θα είναι  φθηνότερο και πιο προσιτό και η συσκευή θα κοστίζει μεταξύ $250 και $300. Οι προδιαγραφές δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει για τη συσκευή. Το 1s θα βασιστεί στο HTC EXODUS 1, το οποίο ανακοινώθηκε στο Consensus 2018 και κυκλοφόρησε αργότερα μέσα στο έτος. Ενώ οι πελάτες θα μπορούσαν αρχικά να αγοράσουν μόνο τη συσκευή με κρυπτονομίσματα, η HTC άνοιξε τις επιλογές πληρωμής και με παραδοσιακό τον Φεβρουάριο.

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του 1s

Η πιο εντυπωσιακή υπόσχεση του 1s θα είναι η ικανότητά του να τρέχει ένα πλήρες bitcoin κόμβο. Ο Chen εξήγησε ότι η εταιρεία το είδε ως “ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της πίτας” για το οικοσύστημα του bitcoin. Το EXODUS 1 σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν τα δικά τους ιδιωτικά κλειδιά, τα οποία στη συνέχεια αποτέλεσαν τη βάση για την επόμενη κίνηση, δήλωσε ο Chen. Πιστεύει ότι από τεχνολογική άποψη, τα smartphones σήμερα είναι σε θέση να χειριστούν την προσπάθεια αυτή, σημειώνοντας ότι τα τσιπ υπολογιστών και τα μέσα αποθήκευσης γίνονται συνεχώς φθηνότερα και πιο αποδοτικά.

“Το blockchain bitcoin είναι περίπου 200 gigabytes, και αυξάνεται περίπου 60gigabytes  ετησίως. Και αυτοί οι αριθμοί είναι εύλογο να κρατηθούν σε ένα smartphone. Επιτρέποντας στους χρήστες να τρέχουν πλήρη κόμβους, η HTC τους δίνει τη δυνατότητα να επαληθεύουν τα δεδομένα τους, Μπορείτε να είστε μέρος της επανάστασης bitcoin συμβάλλοντας στην ασφάλεια ολόκληρου του δικτύου “, δήλωσε ο Chen.

Τέλος τα Exodus 1s θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται σε κανονικές λειτουργίες smartphone, όπως μουσική, βίντεο, εικόνες, εφαρμογές και dapps.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)