Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Το νέο της τσιπάκι, που ακούει στην ονομασία BM1397, φέρνει βελτιώσεις στην απόδοση και στην ενέργεια που χρησιμοποιούν τα τσιπάκια για να εξωρύξει κρυπτονομίσματα βασισμένα στο πρωτόκολλο Sha-256, όπως το Bitcoin και το Bitcoin Cash.

Μάλιστα, η Bitmain αναφέρει ότι έχει βελτιώσει την απόδοση κατά 28,6%, συγκριτικά με το προηγούμενο της τσιπ, το BM1391.
Σύμφωνα με την εταιρεία, θα ενσωματώσουν το νέο τσιπ στις τελευταίες τους, Asic συσκευές, AntMiners S17 και Τ17. Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε ότι έχει καινούργιες συσκευές, τις οποίες θα ανακοινώσει σύντομα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα ASIC, είναι τσιπάκια που έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν έναν συγκεκριμένο σκοπό, από επεξεργασία ήχου, μέχρι και διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων. Στην περίπτωση των κρυπτονομισμάτων τώρα, αύτα τα τσιπ είναι σχεδιασμένα πάνω σε ειδικές μητρικές πλακέτες και τροφοδοτικά κατασκευασμένα σε μία ενιαία συσκευή, ώστε να κάνουν εξώρυξη κρυπτονομίσματα.

 

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)