Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Mozilla, Danelle Dixon, μπήκε στην ομάδα του Stellar development foundation, η οποία προωθεί το κρυπτονόμισματα Stellar Lumens (XLM).

Προηγουμένος, η Dixon εργαζόταν ως γενικός λειτουργός του Mozilla, ενός από τους πιο επιτυχημένους οργανισμούς ανοιχτού κώδικα. Κατά την διάρκεια της θητείας της στη Mozilla, “ηγήθηκε τη μάχη” του οργανισμού για το Net Neutrality και την παγκόσμια προσπάθεια να διασφαλίσει ότι οι ανθρώποι μπορούν να ελέγξουν υα προσωπικά τους δεδομένα. Για όποιον δεν γνωρίζει την Mozilla, είναι γνωστή κυρίως για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, Mozilla Firefox ένα από τα κορυφαία προγράμματα στο διαδίκτυο.

Η Dixon έχει ηδη δείξει μία τάση για την ιδεολογία των Cypherpunks όταν ενθάρρυνε το Mozilla να ξεκινήσει την επέκταση του προγράμματος που αποκαλείται “Facebook Container” μέσα σε λίγες ώρες μετά το σκάνδαλο ανταλληαγής δεδομένων από την Cambridge Analytica.

 

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)