Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η Enjin έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Unity Technologies σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει η δοκιμαστική έκδοση του blockchain κιτ ανάπτυξης (SDK) της Enjin για την Unity στο Ethereum Testnet.

Η Enjin συνεργάζεται με την Unity Technologies, τους δημιουργούς της μηχανής παιχνιδιών Unity, για να ξεκινήσει μια δοκιμαστική έκδοση του Blockchain SDK για την Unity. Η εταιρία σχεδιάζει να το παρουσιάσει στο επερχόμενο συνέδριο προγραμματιστών παιχνιδιών (GDC) που εγκαινιάστηκε στις 18 Μαρτίου 2019 στο Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Enjin υποστηρίζει ότι το Blockchain SDK θα είναι εξαιρετικά επωφελές τόσο για τους προγραμματιστές όσο και για τους παίκτες. Είναι σημαντικό ότι η Enjin δήλωσε ότι το νέο θα επιτρέψει στους προγραμματιστές παιχνιδιών και εφαρμογών να δημιουργήσουν και να ενσωματώσουν άψογα τα κρυπτονομίσματα επόμενης γενιάς ERC-1155 στα παιχνίδια τους και να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη διανομή αυτών των στοιχείων.

Το ERC-1155, επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν απεριόριστα ανταλλάξιμα κρυπτονομίσματα με ένα μόνο έξυπνο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να γρηγορότερους χρόνους συναλλαγής και σχεδόν μηδενικές προμήθειες.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)