Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ θα μπορούσε να συμπεριλάβει σύντομα μια συντριβή της αγοράς κρυπτονομισμάτων ως έναν από τους κινδύνους που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Το διοικητικό συμβούλιο της Fed ανακοίνωσε την Πέμπτη τροποποιήσεις. Σε μια πολιτική δήλωση σχετικά με το πλαίσιο σχεδιασμού σεναρίου για προσομοιώσεις ακραίων καταστάσεων, λέγοντας ότι “η κατάρρευση της αγοράς bitcoin” μπορεί να θεωρηθεί ως ένας από τους “σημαντικούς” κινδύνους της αγοράς.

Το διοικητικό συμβούλιο δήλωσε ότι στοχεύει να καταστήσει τις προσομοιώσεις ακραίων καταστάσεων, συμπεριλαμβάνοντας σημαντικούς κινδύνους αγοράς στο πλαίσιο σχεδιασμού σεναρίων. Τέτοιοι κίνδυνοι έχουν συμπεριληφθεί από την έναρξη των δοκιμασιών προσομοίωσης ακραίωνκαταστάσεων, με πρόσφατες προσθήκες τις διακυμάνσεις των τιμών πετρελαίου και τη σοβαρή ύφεση στη ζώνη του ευρώ.Έχει αναπτύξει τρία σενάρια αντοχής ” τα βασικά“, “ τα αρνητικά” και “τα σοβαρά” και προβάλλει ισολογισμό μιας επιχείρησης, καθαρό εισόδημα, αναλογίες.

 

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)