Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Το Συμβούλιο της Γερμανίας αποκάλυψε ότι θα εισαγάγει νόμους για Blockchain για τη χώρα μέχρι τα μέσα του 2019, η οποία ακολουθεί αποφάσεις άλλων χωρών. Όπως η Ρωσία, που έβαλε κανονισμούς σχετικά με την εγκυρότητα και την κατάσταση των κρυπτονομισμάτων στις αντίστοιχες χώρες τους.

Το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας θα σχεδιάσει τη στρατηγική. Στο ρυθμιστικό πλαίσιο θα συμβάλλουν και άλλα τμήματα επίσης.

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2019, το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματιστήριο της Γερμανίας, ο όμιλος Boerse Stuttgart, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, η οποία θα διευκολυνθεί με τη βοήθεια μιας εφαρμογής που ονομάζεται Bison. Το γερμανικό χρηματιστήριο παραγώγων Eurex επιδιώκει επίσης να ξεκινήσει τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που συνδέονται με κρυπτονομίσματα. Χώρες ανά τον κόσμο προετοιμάζουν ρύθμιση για τα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας και της Ρωσίας.

Το ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας διέταξε τους νομοθέτες του να καταλήξουν σε απόφαση σχετικά με τη στάση τους όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Οι Ρώσοι, εν τω μεταξύ, έχουν δει τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να διατάξει την κυβέρνησή του να καταλήξει σε ένα ρυθμιστικό πλαίσιο, ορίζοντας μια προθεσμία της 1ης Ιουλίου.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)