Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η εταιρεία smartphone HTC “ανέβασε τον πήχη” στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων,  επεκτείνοντας τις επιλογές πληρωμής για το Exodus 1, το τηλέφωνο Blockchain, στο Binance Coin , στο Litecoin  και στο δολάριο Αμερικής.


Στο Mobile World Congress, που φιλοξενήθηκε στη Βαρκελώνη, η HTC ανακοίνωσε ότι οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το παραδοσιακό χρήμα από την 1η Μαρτίου. Προηγουμένως, το μοντέλο Exodus 1 διατέθηκε μόνο στα κρυπτονομίσματα,  BTCETH ή  LTC. Ο στόχος για την εταιρεία είναι να πουλήσουν 1 εκατομμύριο smartphone Exodus 1 μέχρι τα τέλη του 2019, παρά το συνεχιζόμενη διόρθωση της τιμής των κρυπτονομισμάτων.

Ο Phil Chen, δήλωσε ότι η κυκλοφορία τον Μαρτίου είναι μια “βασική εκτόξευση” μετά την πρώιμη φάση που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2018. Προς το παρόν, το τηλέφωνο προσφέρεται μόνο μέσω διαδικτύου, αλλά η εταιρεία προσπαθεί να εισέλθει στα λιανικά καταστήματα για να επεκτείνει στην διείσδυση της αγοράς.

Επιπλέον, η HTC ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει το δημοφιλέστερο πρόγραμμα περιήγησης τον Opera, στην Exodus 1 για να επιτρέψει στους χρήστες να εκμεταλλευτούν ευρύτερα τα κρυπτονομίσματα τους. Το Zion, το “ιδιωτικό πορτοφόλι”, θα λειτουργεί επίσης στην Opera, για πληρωμές και αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps) στη συσκευή.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)