Η εταιρεία smartphone HTC “ανέβασε τον πήχη” στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων, επεκτείνοντας τις επιλογές πληρωμής για το Exodus 1, το τηλέφωνο Blockchain, στο Binance Coin , στο Litecoin και στο δολάριο Αμερικής.
Στο Mobile World Congress, που φιλοξενήθηκε στη Βαρκελώνη, η HTC ανακοίνωσε ότι οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το παραδοσιακό χρήμα από την 1η Μαρτίου. Προηγουμένως, το μοντέλο Exodus 1 διατέθηκε μόνο στα κρυπτονομίσματα, BTC, ETH ή LTC. Ο στόχος για την εταιρεία είναι να πουλήσουν 1 εκατομμύριο smartphone Exodus 1 μέχρι τα τέλη του 2019, παρά το συνεχιζόμενη διόρθωση της τιμής των κρυπτονομισμάτων.
Ο Phil Chen, δήλωσε ότι η κυκλοφορία τον Μαρτίου είναι μια “βασική εκτόξευση” μετά την πρώιμη φάση που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2018. Προς το παρόν, το τηλέφωνο προσφέρεται μόνο μέσω διαδικτύου, αλλά η εταιρεία προσπαθεί να εισέλθει στα λιανικά καταστήματα για να επεκτείνει στην διείσδυση της αγοράς.
Επιπλέον, η HTC ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει το δημοφιλέστερο πρόγραμμα περιήγησης τον Opera, στην Exodus 1 για να επιτρέψει στους χρήστες να εκμεταλλευτούν ευρύτερα τα κρυπτονομίσματα τους. Το Zion, το “ιδιωτικό πορτοφόλι”, θα λειτουργεί επίσης στην Opera, για πληρωμές και αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps) στη συσκευή.