Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η ψηφιακή πλατφόρμα δώρων, η Swych, αναφέρει ότι θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα, την επόμενη βδομάδα.Η εταιρεία θέλει να στοχεύσει στο να γίνει πιο χρήσιμη η πλατφόρμα για αγορές και δώρα, χάρη στην τεχνολογία τνω κρυπτονομισμάτων.

Ο Ceo της Swych, Deepak Jain, δήλωσε, πως όσο η υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων αναπτύσσεται, και όλο και περισσότεροι άνρθωποι μπαίνουν στο κόσμο. Σε βάθος χρόνου, είναι αναπόφευκτο πως οι πελάτες θα αρχίσουν να ψάχνουν τρόπους να ξοδεύουν τα κρυπτονομίσματα τους.

Αρχικά η πλατφόρμα θα υποστηρίζει πληρωμές σε Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash και Ethereum Classic. Ωστόσο, στο πέρασμα του χρόνου, θα αρχίσουν να υποστηρίζονται, περισσότερα κρυπτονομίσματα. Σύμφωνα με τον Jain, βάζοντας τα κρυπτονομίσματα  στην πλατφόρμα του Swych είναι μία απολύτως λογική κίνηση, διότι η πλατφόρμα είναι εξ’ολοκλήρου ψηφιακή επιχείρηση.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)