Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η ρευστότητα των κρυπτονομισμάτων είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για την υιοθέτηση τους, αλλά ένας νέος πάροχος πληρωμών μπορεί να βοηθήσει στην παροχή λύσης. Η PolisPay, μια υπηρεσία πληρωμών, μόλις ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Dash για τη χρεωστική κάρτα που έχει στη διάθεσή της η MasterCard.

Μέχρι σήμερα, η εφαρμογή Polis υποστήριζε τις πληρωμές μέσω των Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Digibyte και του δικού της Polis. Τώρα, με την εφαρμογή των χρεωστικών καρτών, οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν κρυπτονομίσματα μέσω της εφαρμογής τους και να λάβουν τα παραδοσιακά χρήματα στην κάρτα PolisPay.

Μόλις τα χρήματα φορτωθούν στη χρεωστική κάρτα, οι χρήστες μπορούν να ξοδέψουν το υπόλοιπο τους οπουδήποτε και αν γίνει αποδεκτή η MasterCard. Οι συναλλαγές πληρώνονται με κρυπτονομίσματα, αλλά οι έμποροι πληρώνονται με το fiat. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να εμπορεύονται και να αποθηκεύουν κρυπτονομίσματα, αλλά και να τις ξοδεύουν για καθημερινές αγορές πραγματικού κόσμου.

Εάν εφαρμοστεί με επιτυχία, η PolisPay MasterCard μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στηρευστότητα της αγοράς. Μια χρεωστική κάρτα που δέχεται κρυπτονομίσματα μπορεί να κάνει τη διαφορά .

 

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)