Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Οι πολυεθνικές εταιρίες, Sony και Fujitsu είναι να δοκιμάσουν την τεχνολογία Blockchain για τη βελτίωση της ακεραιότητας των αρχείων και των δεδομένων. Τα νέα δημοσιεύθηκαν επίσημα σε ένα δελτίο τύπου από την Fujitsu στις 27 Φεβρουαρίου 2019.

Η ιδέα αυτή έρχεται μέσω κοινής επιχείρησης μεταξύ της Sony Global Education, Inc., της Fujitsu Limited, του Ινστιτούτου Ερευνών Fujitsu και της Human Academy Co., Ltd., η οποία αποτελεί σχολή ξένων γλωσσών στην Ιαπωνία. Οι υποψήφιοι ξένοι φοιτητές που συμμετέχουν στη “δοκιμασία” Blockchain θα ολοκληρώσουν ένα μάθημα, το “Nihongo Dojo“, το οποίο τους προετοιμάζει να περάσουν το Nihongo Kentei, ένα τεστ ιαπωνικής γλώσσας.

Για την ιδέα αυτή, η Fujitsu θα προσφέρει την ιδιόκτητη πλατφόρμα ψηφιακής εκμάθησης, που ονομάζεται “Fisdom“, για τους φοιτητές. Ο γίγαντας της πληροφορικής θα παρέχει επίσης στην Sony Global Education δίαφορες υπηρεσίες, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την πιστοποίηση και τη διαχείριση αρχείων και δεδομένων σχετικά με την απόδοση των μαθητών.

Επιτρέποντας έτσι την επαλήθευση της ακρίβειας των γλωσσικών ικανοτήτων των μαθητών, το Blockchain θα επιτρέψει στην Human Academy “να τα στηρίξει με την κατάλληλη εκπαίδευσηπροσαρμοσμένη στα επίπεδα δεξιοτήτων τους μετά την έλευση τους στην Ιαπωνία”.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)