Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Καιρό είχαμε να ανακαλύψουμε κάτι τόσο χρήσιμο στον χώρο τον κρυπτονομισμάτων , αφού ένας από τούς πιο ιδιαίτερους λόγους για να τα χρησιμοποιήσει κάποιος είναι η ανωνυμία που μπορεί να προσφέρουν.

Όμως λίγα είναι εκείνα τα νομίσματα που μπορούν να σε προστατέψουν 100% και κάπου εδώ ξεκινάει το Incognito.

Το Incognito λοιπόν είναι μια πλατφόρμα/πορτοφόλι που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να γίνει Node στο δίκτυο των κρυπτονομισμάτων απλά κάνοντας Staking τα PRV του ( Private Incognito Tokens).

Με αυτή την διαδικασία αν ο χ θέλει να στείλει ένα ποσό κρύπτο στον ψ , τότε τα νομίσματα του χ θα μεταφερθούν μέσα από πολλά nodes και η συνναλαγή θα σπάσει μέχρι να φτάσει στον ψ κάνοντας την συναλλαγή σχεδόν αδύνατη να ταυτοποιηθεί. Έτσι προστατεύεται το anonymity των χρηστών!

Μέχρι ώρας το Incognito Wallet υποστηρίζει PRV , pETH , pBTC , pUSDT και πάνω από 40 ακόμα νομίσματα. Το “p” μπροστά από τα νομίσματα συμβολίζει το private και δεν υποδηλώνει διαφορετικά νομίσματα από όσα γνωρίζουμε!

Για να χρησιμοποιήσετε το Wallet απλά κατεβάστε το Incognito Wallet από το App Store ή το Play Store

Θέλω να γίνω Validator

Validator ονομάζεται αυτός που έχει στην κατοχή του Nodes ώστε να υποστηρίζει το δίκτυο και τις συναλλαγές του. Το incognito λοιπόν δίνει την δυνατότητα σε όποιον κατέχει node να κερδίζει παθητικό εισόδημα από τα fees που πληρώνουν οι χρήστες για τις συναλλαγές τους.

Για να γίνεις Validator θα πρέπει να κατέχεις 1750 PRV στην κατοχή σου που με την σημερινή ισοτιμία αξίζουν περίπου 790 Δολλάρια ( 0,45$/1 PRV ενώ πριν μια εβδομάδα η αξία ήταν 0,25$/PRV).

Στην συνέχεια πρέπει να φτιάξεις ένα Virtual Node που είτε θα κάνεις Host σε δικό σου χώρο είτε σε κάποιο Virtual Private Server στο Cloud.

Τα κέρδη των Validator δεν είναι μόνο σε PRV αλλά σε οτιδήποτε χρησιμοποιήσει ο χρήστης στις συναλλαγές του. (πχ BTC , ETH)

Ενώ υπόσχεται κέρδη μέχρι και 25$ το μήνα για τον πρώτο καιρό λόγο της αύξησης στην αξία του η Cryptomurmura είδε κέρδη μέχρι και 100 PRV ημερισίως ( δηλαδή περίπου 45 δολλάρια)

Η διαδικασία για να κάνεις node απαιτεί Hardware και κάποιες μικρές γνώσεις σε Terminal/Cmd Line/Ubuntu.

Επειδή όμως πολλοί χρήστες είχαν πρόβλημα να Setάρουν τους Nodes τους η Cryptomurmura ξεκίνησε μια υπηρεσία για να βοηθήσει τους αναγνώστες της.

Για να ρωτήσετε ότι θέλετε μπείτε στο παρακάτω κανάλι στο Telegram

https://t.me/joinchat/J_jYxBRzkL6fGLRIstd74w

Οδηγός

1. Ο μόνος τρόπος να αγοράσεις νομίσματα τώρα είναι να κατεβάσεις το Incognito Wallet στο κινητό σου , στην συνέχεια να αποθηκεύεσεις όλα τα κλειδιά από το Account σου σε ένα ασφαλές μέρος και μετά να στείλεις Bitcoin από ένα άλλο πορτοφόλι στο Incognito Wallet.

Για να γίνει αυτό πας στο pBTC και πατάς Deposit. Προσχοή να μην πατήσετε Receive!

Μην τα στείλετε επίσης από Exchange γιατί έχει ένα CAP 60′ για να φτάσουν τα BTC και μετά το Wallet Address σας αλλάζει , και επειδή τα Exchange στένουν με το πάσο τους προτιμήστε να στείλετε από Bitcoin Wallet. Αντίστοιχα και για άλλα νομίσματα!

Στην συνέχεια μέσα στο App πάτε στην επιλογή pDEX και κάνετε Deposit εκει και τα pBTC που έχεε στείλει πλέον στο Walllet σας. Στην συνέχεια τα αλλάζετε με PRV και ξανά Withdraw στο Incognito Wallet σας!

2. Πλεόν τα έχετε στο πορτοφόλι σας , αν έχετε 1750+ τότε μιλάμε για Node , αν έχετε λιγότερα τότε μιλάτε για Staking με APR 100%. 

Όποιος είναι για Node ας μου στείλει Private για να του εξηγήσω την διαδικάσία. 

Για το Staking 100% APR τα πράγματα είναι απλά

α) Κάνετε εγγραφή στο Constant ( Το οποίο έχει ref 😀 ) , είναι site που δίνει Loans και αυτό υπόσχετε 100% APR με πληρωμή κάθε 30 λεπτά , χωρίς fees και μπορείς να κάνεις unstake και withdraw όποτε θες! Απλά δημιουργείς Crypto Staking Order, στέλνεις τα PRV και σε 10 λεπτά ξεκινάς να μαζεύεις ήδη.

Use my ref i love you : https://www.myconstant.com?r=T11SMMJ731

ΠΕΡΙ NODE

Για το Node δεν ισχύουν οι ίδιες απαντήσεις οπότε όποιος ενδιαφέρετε να μου πεί

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)