Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η Jaguar, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανια της Βρετανίας δοκιμάζει ένα λειτουργικό που θα επιτρέπει στους οδηγούς αυτοκινήτων να κερδίζουν κρυπτονομίσματα IOTA ως ανταμοιβή που μοιράστηκαν τα δεδομένα τους.

Η εταιρεία σχεδιάζει μία τεχνολογία, που την αποκαλεί  ” smart wallet ” και είναι εγκατεστημένη στα αυτοκίνητα της. Η τεχνολογία αυτή θα μπορεί να επιβραβεύει τους οδηγούς της Jaguar με κρυπτονομίσματα IOTA για τις πράξεις τους, όπως να επιτρέπουν στα αυτοκίνητα τους να μοιράζονται τα δεδομένα για την κυκλοφοριακή συμφόρηση για παράδειγμα. Τα κρυπτονομίσματα Iota, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμές διοδίων, για θέσεις πάρκινγκ και για φόρτιση των ηλεκτρονικώ αυτοκινήτων.

Η Βρετανική εταιρεία δοκιμάζει την νέα τεχνολογία στο καινούργιο Jaguar Land Rover , όπου οι μηχανικοί έχουν προσθέσει σε διάφορα οχήματα την τεχνολογία ” smart Wallet” όπως στο F-PACE και στο Range Rover Velar.

Το Iota βασίζεται σε μία αποκετρνωμένη τεχνολογία όπου επιτρέπει στους ανθρώπους και στις μηχανές να μεταφέορουν χρήματα και δεδομένα δίχως προμήθειες. Αύτο το νέο επηρέασε και την τιμή του Iota η οποία τώρα διαπραγματεύεται στα 0,31$ ενώ άγγιξε τα 0,34$.

Πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ δυνατό νέο και εννοείται ότι θα ακολούθησουν και άλλες εταιρείες αυτό τον δρόμο. Ποία είναι η δική σας άποψη; Γράψτε μας κατω στα σχόλια.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)