Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Το Κρυπτοσχολείο το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, καθώς είναι μια πολύ δυνατή κοινότητα στο telegram. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για Blockchain, Technology, Projects, Crypto κτλ.

Αυτή τη στιγμή η κοινότητα έχει περισσότερα από 620 μέλη! Μπορείτε να τους βρείτε στο telegram κανάλι τους, πατώντας εδώ.

Πλέον του telegram έχει γίνει και μια συνεργασία μεταξύ Κρυπτοσχολειού, Decentralized Athens, & TheCubeAthens. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι τα πολύ ωραία online events “CryptoQuarantine” & “CryptoQuarantine2”.

“CryptoQuarantine” – YouTube:
– Introduction to Cryptocurrencies, presented by Xenofon Kontouris, MSc
– DAOs and Future Applications, present by Lambis Dionysopoulos, MSc
– Cryptocurrency Trading Basics, presented by Yianis Laios

“CryptoQuarantine2” – YouTube:
– A basic introduction on the economic theory behind Bitcoin, presented by Dimosthenis Rakanidis
– An introduction on Cryptocurrency wallets, presented by Angelos Leoussis – Operations Manager at Coinomi.
– Q&A on anything related to cryptocurrencies, as well as a dedicated segment on how to detect and protect yourself from fraud within the industry, presented by Argyris Xafis.

Both events were moderated by Dimitris Provatas.

Σε αυτό το σημείο να πούμε οτι ο Δημήτρης είναι αυτός μου ξεκίνησε το Κρυπτοσχολειό τον Οκτώβρη του 2017 και παράλληλα ειναι ο Leader του Decentralized Athens Chapter.

Οπότε, περιμένουμε και τη συνέχεια με πολλά άλλα events!

Το μεγάλο Plus του Κρυπτοσχολειού είναι ότι έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα κανάλια με συγκεκριμένη θεματολογία.

Συγκεκριμένα το Library και το Global είναι δύο νέα κανάλια που αξίζουν την προσοχή μας.

  • Το Library είναι η ψηφιακή βιβλιοθήκη που έχουν δημιουργήσει και έχει πολλά χρήσιμα αρχεία-pdf για το Blockchain, Crypto, Technology, Trading και πολλά άλλα.
  • Το Global είναι ένα κανάλι για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για Blockchain, Crypto κτλ. αλλά μιλάνε αγγλικά. Πλέον μπορούν να μπουν στο Global και να λύσουν τις απορίες τους.

Αν είστε νέος στον κόσμο των crypto, δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Υπάρχει το κανάλι για juniors, όπου μπορείτε να ρωτήσετε για οτιδήποτε θέλετε. Μπείτε και θα βρείτε τη βοήθεια που θέλετε! Κρυπτοσχολειό Juniors – https://t.me/cryptoschoolgrjuniors

Άλλα Social Networks:

Σκοπός του καναλιού, όπως λένε και οι ίδιοι είναι «Η διάδοση γνώσεων και η ανταλλαγή απόψεων για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα, την αγορά και τον ιδεαλισμό ο οποίος χτίζεται γύρω από την τεχνολογία blockchain.»

Μπορείτε να δείτε το προηγούμενο άρθρο μας για το Κρυπτοσχολείο πατώντας εδώ.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)