Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η ομάδα Kucoin αποφάσισε να εισέλθει στον κόσμο των συναλλαγών κρυπτογράφησης το 2017.  Εξυπηρετούν την κρυπτοκοινότητα με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και ένα αρκετά καλό UI / UX.Πάνω απ ‘όλα, η Kucoin είναι ένα ανταλλακτήριο που επιβραβεύει τους χρήστες της. Διαβάστε όλο το άρθρο μας και ανακαλύψτε την αποπληρωμή Kucoin στους κατόχους του νομίσματος.

Σε αυτόν τον οδηγό θα περιγράψουμε βήμα προς βήμα τον τρόπο ανοίγματος ενός λογαριασμού συναλλαγών Kucoin.

Βήμα 1: Πηγαίνετε στον ιστοχώρο Kucoin

kucoin1

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο Kucoin, ο σύνδεσμος θα ανοίξει σε νέο παράθυρο, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό.

Σημειώστε αυτή τη σελίδα, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι ηλεκτρονικού “ψαρέματος” που είναι ακριβώς όπως ο ιστότοπος. Θα πρέπει πάντα να εξετάζετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου και να ελέγχετε για το Πιστοποιητικό Ασφαλείας που θα πιστοποιήσει τον αρχικό ιστότοπο.

Βήμα 2: Ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής

kucoin2

Η εγγραφή στο Kucoin είναι πραγματικά πολύ απλή. Ξεκινάτε εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης (επιλέξτε ένα ισχυρό). Αφού πατήσετε το κουμπί Επόμενο θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης που περιέχει έναν σύνδεσμο.

Από εκεί – συνδεθείτε στο νέο σας λογαριασμό Kucoin.

Βήμα 3: Ενεργοποίηση επαλήθευσης (2FA)

kucoin3

Όπως και σε άλλες ανταλλαγές, συνιστάται ιδιαίτερα να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2 στοιχείων, ο οποίος θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας στο λογαριασμό σας.

Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις (στη δεξιά πλευρά) και βρείτε την καρτέλα με τίτλο Google 2-Step. Εάν είστε νέοι στο 2FA, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής Google Authenticator που είναι διαθέσιμη στο κατάστημα εφαρμογών της κινητής συσκευής σας ή στο Google Play.Προσθέστε ένα νέο μυστικό κωδικό, σαρώστε τον κωδικό QR (μην ξεχάσετε να γράψετε το κρυπτογραφικό κλειδί σας σε ένα κομμάτι χαρτί!) Και από εκεί θα δείτε τον κωδικό σας, διάρκειας ενός λεπτού, ο οποίος πρέπει να εισαχθεί κάθε φορά που συνδέεστε – από τώρα.

Όταν ολοκληρώσετε αυτά τα 3 πρώτα βήματα, ολοκληρώσατε τη βασική ρύθμιση λογαριασμού.

Βήμα 4: Κατάθεση νομισμάτων ( Deposit Funds )

kucoin4

Στο Kucoin υπάρχει μια πολύ καθαρή και μοντέρνα διάταξη σε ολόκληρη την ιστοσελίδα. Στην οθόνη επισκόπησης των αγορών  μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα ζευγάρια για ανταλλαγή. Τα πιο γνωστά και δημοφιλή νομίσματα είναι εδώ, καθώς και μερικά νέα και σπάνια.

Όταν επιλέξετε το ζεύγος συναλλαγών, θα μεταφερθείτε στην οθόνη συναλλαγών όπου θα δείτε το διάγραμμα και το βιβλίο παραγγελιών.

Την πρώτη φορά που θα μπείτε σε αυτή την οθόνη, θα σας ζητηθεί ο κωδικός ελέγχου ταυτότητας Google και, μόλις εισαχθείτε, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές. Ναι, αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι ενοχλητικό, αλλά είναι καλό για την πρόσθετη ασφάλεια του ιστότοπου.

Στο επάνω κεντρικό μενού, βρείτε την καρτέλα με τίτλο “Account. Κάτω από αυτό, επιλέξτε “dEPOSIT” που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της σελίδας.

Από το αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε. Αναζητήστε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε και στη συνέχεια προσθέστε τη διεύθυνση και το ποσό και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί επιβεβαίωσης που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια δημιουργείται ένα νέο πορτοφόλι και αυτό το πορτοφόλι ανήκει στο Kucoin. Η διεύθυνση του πορτοφολιού για κάθε ένα από τα νομίσματα είναι διαφορετική. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι καταθέτετε μόνο το συγκεκριμένο νόμισμα στο πορτοφόλι.

Kucoin fees, deposit και Withdraw

Η Kucoin προσφέρει σήμερα σχετικά χαμηλά fees για συναλλαγές και επίσης για Withdraws. Δεν υπάρχει χρέωση για την κατάθεση.
Τα τέλη συναλλαγών είναι 0,1% από το νόμισμα που αγοράστηκε. Τα τέλη αναλήψεως εξαρτώνται από το κέρμα που αποσύρετε.

Μερικά παραδείγματα: BTC 0.0005 BTC, LTC 0.001 LTC, ETH 0.01 .

Η Neo και η Gas είναι ελεύθερες να αποσυρθούν

kucoin5

Επιβράβευση KCS – Kucoin για τα μέλη

Εάν διαβάζετε μέχρι εδώ, έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε το πιο εκπληκτικό μέρος αυτου του ανταλλακτηρίου. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των εμπορικών τελών επιστρέφετε στους χρήστες. Η Kucoin διατηρεί μόνο το 10% των τελών, ενώ τα υπόλοιπα (90%) επιστρέφοντε στους χρήστες της. Το 50 τοις εκατό των τελών Kucoin πηγαίνουν στους κατόχους του νομίσματος Kucoin. Το 40% επιστρέφει μέσω του μπόνους πρόσκλησης.

kucoin6

Βήμα 5: Πώς να “ανταλλάξετε” το Kucoin;

Επιλέξτε “Αγορές” από το επάνω μενού. Τώρα απλά επιλέξτε το επιθυμητό ζευγάρι από τον πίνακα.

Σε αυτό το παράδειγμα θέλουμε να ανταλλάξουμε το Bitcoin για το KCS (Kucoin coin). Αρχίζουμε επιλέγοντας την αγορά ζευγαριών KCS / BTC και, στη συνέχεια, θα λάβουμε τα εξής:

kucoin7

Τι βλέπουμε; Από δεξιά, έχουμε πραγματοποιήσει τις τελευταίες συναλλαγές στη συγκεκριμένη αγορά. Δίπλα μας, έχουμε το βιβλίο παραγγελιών (αγορά και πώληση διαθέσιμων εντολών), στην αριστερή κορυφή υπάρχει ο χάρτης.

Κάτω αριστερά – βάθος αγοράς. Αυτό είναι το γράφημα του βιβλίου παραγγελιών (μπορούμε να δούμε πού υπάρχουν ζώνες μεγάλης προσφοράς και ζώνες μεγάλης ζήτησης).

Στο κάτω μέσον θα δούμε τις ενεργές παραγγελίες μας.

Στο κάτω δεξιά βλέπουμε την Αγορά KCS ή την πώληση KCS.

Για να αγοράσετε (Όριο): Ορίστε την επιθυμητή τιμή, επιλέξτε ποσό (σε μονάδες KCS). Το συνολικό BTC (το κόστος) υπολογίζεται αυτόματα και εμφανίζεται δίπλα στο “Volume”. Η πώληση KCS για τη BTC θα είναι η ίδια, αλλά αντίθετη.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο KuCoin, ο σύνδεσμος θα ανοίξει σε νέο παράθυρο, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό.

Τι είναι το νόμισμα Kucoin (KCS) και ποια είναι η χρήση του;

Ο Kucoin ήταν αποτέλεσμα εργασίας των ιδρυτικών μελών και έχει εξερευνηθεί και ερευνηθεί πολύ καλά πριν ξεκινήσει το 2011. Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των ζευγών συναλλαγών είναι περιορισμένος σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια. Ωστόσο, το Kucoin έχει τα περισσότερα από τα κοινά νομίσματα και προσθέτει περισσότερα νομίσματα σε καθημερινή βάση.

Το Kucoin token ή το KCS είναι το σήμα που εκδίδεται από το Kucoin Exchange.  Το KCS είναι  ERC 20 το οποίο βασίζεται στο blockchain του Ethereum. Το KCS μπορεί να αποθηκευτεί με ασφάλεια σε πορτοφόλια που υποστηρίζονται από το ERC-20, όπως το MyEtherWallet .

Εγγραφή εδώ

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)