Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η VaultTel, μία αμερικάνικη εταιρεία δημιούργησε ένα μικροσκοπικό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που τοποθετείται στην θέση της κάρτας Sim στα Smartphone.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την τρίτη ότι η λύση του πορτοφολιού συνδυάζεται με την κάρτα VaultTel Intellichip για την αποθύκευση ιδιοτικών κλειδιών σε κινητές συσκευές. Για την ασφαλή φύλαξη των χρημάτων χρησιμοποιεί την τεχνολογία της βιομετρικής πιστοποίησης. Η βιομετρική  πιστοποίηση, διασφαλίζεις ότι μόνο ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου μπορεί να μεταφέρει χρήματα από το πορτοφόλι.

Η κάρτα μπορεί να τοποθετείται στην υποδοχή της κάρτας sim στα dual sim smartphone. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα iphones με ένα εξάρτημα dongle.

Το Intellichip χρησιμοποιεί το πρότυπο AES 512 για την ασφαλή αποθήκευση δεδομένων. Διαθέτει και επιπλέον λειτουργίες, όπως την δυνατότητα περιορισμού πρόσβασης στο πορτοφόλι σε μία συγκεκριμένη συσκευή και το “geolock“. Το “geolock” περιορίζει την πρόσβαση σε μία συγκεκριμένη γεωγραφική θέση.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)