Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Μια γερμανική εταιρία τεχνολογίας ασφαλείας αποκάλυψε ένα νέο πορτοφόλι που θα επιτρέπει στα αυτοκίνητα να αγοράζουν αυτόματα καύσιμα ή υπηρεσίες χρέωσης με το νόμισμα MIOTA.

Η Accesssec παρουσίασε στο κοινό το νέο πορτοφόλι την περασμένη εβδομάδα. Ενσωματωμένο στο όχημα, το πορτοφόλι αλληλεπιδρά με τα τερματικά σημείου πώλησης(POS).Μπορεί να προετοιμάσει υπηρεσίες, όπως την εξουσιοδότηση ενός σημείου φόρτησης για να
αρχίσει να χρεώνει, και να πληρώσει το ποσό που οφείλεται απευθείας στον έμπορο. Σύμφωνα με τον Sven Feuchtmüller, οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίσουν ότι τα δύο εξαρτήματα υλικού είναι αρκετά κοντά για να αλληλεπιδράσουν.

Το πορτοφόλι αυτοκινήτου βασίζεται στο βασικό δίκτυο Tangle και χρησιμοποιείνομίσματα MIOTA για τη μεταφορά αξίας στους εμπόρους. Ο Dominik Schiener, συνιδρυτής του IOTA Foundation, δήλωσε στο Crypto Briefing ότι το ίδρυμα είναι “πολύ ενθουσιασμένο” από τα νέα και τα οφέλη που θα μπορούσε να αποφέρει στο οικοσύστημα IOTA.

“Εταιρείες όπως η Accesssec, οι οποίες κατασκευάζουν πραγματικά προϊόντα πάνω από την IOTA, μας βοηθούν να επιταχύνουμε την υιοθέτηση και τη σημασία της IOTA στη βιομηχανία και να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις όλων των βιομηχανιών να αποκομίζουν αξία από την προσφορά της IOTA”, ανέφερε.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)