Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Το τελευταίο δίαστημα έχει δημιουργηθεί μία νέα μόδα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Ο λόγο είναι για τα IEO ή αλλιώς inital exchage offering.

Νέα project συνεργάζονται με ανταλληκτήρια με σκοπό να πουλήσουν τα νομίσματα τους και να εισαχθούν στο συγκεκριμμένο ανταλλακτήριο. Το μόνο που έχει να κάνει ο αγοραστής είναι να αγοράσει το token του ανταλληακτηρίου και να επιβεβαιώσει το KYC για τον λογαριασμό του.

Αυτή την μόδα την ξεκίνησε το Binance και αποδείχτηκε τρομερά έξυπνο, διότι βρέθηκε άλλη μία δυνατή χρησιμότητα των exchange tokens, πέρα από την μείωση της προμήθειας. Αυτή την τακτική την ιυοθετούν όλο και περισσότερα ανταλλακτήρια, πολλαπλασιάζοντας έτσι την αξία του token τους.

Επιπλέον δίνεται και λύση για τους επενδυτές, διότι τα exchange πριν βάλουν κάποιο project να πουληθεί το ερευνούν για την πιθανοτήτα της εξαπάτησης. Έτσι, ο επενδυτής έχει λίγοτερες πιθανοτήτες να εξαπατηθεί.

Πίστευουμε, πως αυτή η τάση ήρθε για να μείνει και θα φέρει και αλλές δυνατότητες στο μέλλον. Τι πιστεύετε εσείς;

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)