Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Ο Jack Liu, ανώτερος διευθυντής στο Circle, εγκαταλείπει την εταιρεία χρηματοδότησης κρυπτονομισμάτων ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο πρώην επενδυτικός τραπεζίτης δήλωσε ότι ήταν πάντα κίνητρο στην καριέρα του για να βοηθήσει το “όραμα του Σάτοσι” να επιτύχει.

“Έχω πάει εδώ και πολύ καιρό βετεράνος της βιομηχανίας αυτής και δεν ήρθα τυχαία. Αλλά είμαι μόνο για την καινοτομία.Θέλω να προχωρήσω και να ακολουθήσω μια πιο άμεση προσέγγιση και να αυξήσω τον αριθμό των συναλλαγών στο blockchain. Αισθάνομαι μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης τώρα “, είπε. “Δεν θέλω να είμαι 50 όταν αρχίζει το σύστημα να δουλεύει.Δεν μπορούσα να περιμένω πια.”

Ενώ στο Circle, ο Liu βοήθησε την επιχείρηση να αναπτύξει μια 24ωρη υπηρεσία συναλλαγών που να λειτουργεί από την Ασία. Βοήθησε επίσης να φτιάξει το προϊόν υποστήριξης για το εμπόριο του Bitcoin Satoshi Vision (SV) στο Poloniex.

Η επόμενη κίνησή του παραμένει ασαφής, αλλά θα συμβάλει στη δημιουργία του Bitchin SV blockchain – μιας επέκτασης πιρουνιού του αρχικού Bitcoin. Είναι ένας μεγάλος πιστός στο νόμισμα και το δυναμικό κλιμάκωσης του – κάτι που του ανησυχεί βαθύτατα.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)