Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Καλή εβδομάδα σε όλους,

Πριν λίγες μέρες σας δώσαμε άρθρο για 2 προγράμματα τα οποία μας βοηθούν να μαζέψουμε νομίσματα από πολλάπλά faucets ταυτόχρονα χωρίς κανένα κόπο.

Αν δεν διαβάσατε το άρθρο μας περάστε πρώτα μια βόλτα απο εδώ.

Είδαμε τρελό ενδιαφέρον για αυτα τα προγράμματα και έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε για εσάς έναν πολύ σύντομο οδηγό για να τα σετάρετε να δουλεύουν άψογα εφόσον πάρετε την απόφαση και να τα αγοράσετε (λινκ για αγορά με έκτπωση είτε στο προηγούμενο άρθρο μας είτε στο τελευταίο μέρος αυτού του άρθρου).

Βήμα 1 : Γραφόμαστε στα Faucet

Πριν πάρουμε αυτά τα προγράμματα καλό θα ήταν να έχουμε κάποια ιδέα από το πως δουλεύουν τα Faucet αλλά και ποιά ειναι αυτά. Δεν θα χάσουμε χρόνο στον οδηγό για αυτά αλλά θα σας προτείνουμε πριν προβείτε στην αγορά των προγραμμάτω να γραφτείτε σίγουρα σε κάποια ή σε όλα από τα παρακάτω.

Dogecoin Faucet

Bitcoin Faucet

Bitcoin Cash Faucet

Dash Faucet

Litecoin Faucet

Cointiply

FreeDoge.co.in

FreeBitco.in

 

Βήμα 2 : Αγορά FaucetCollector & CapMonster

 

Faucet Collector ——-> Link

**Μπειτε από το δικό μας Link και θα έχετε 1$ έκπτωση στο Faucet Collector

CapMonster Lite ——-> Link

 

Βήμα 3 : Εγκατάσταση των προγραμμάτων

 

Βήμα 4 : Σετάρισμα FaucetCollector

 

 

Αυτή ειναι η πρώτη εικόνα που θα δούμε μόλις ανοίξουμε το Faucet Collector , εδώ πέρα μπορείτε να επιλέξετε τα Faucet που έχει ήδη ετοιμάσει για εσάς η ομάδα κατασκευής του Collector. Εφόσον είστε εγγεγραμένοι στα Faucet που βλέπετε αρκεί να τα τικάρετε και σε κάθε ένα απο αυτά να βάλετε τα στοιχεία που σας ζητάει ( συνήθως username/password ή Wallet Address ).

Επίσης όπου υπάρχει τικάρετε την επιλογή Use SolveMedia

Αφού το κάνετε αυτό σε όποια και όσα Faucet θέλετε στην συνέχεια μπορείτε από το αριστερό tab να μεταβείτε στο User Faucet.

Εδώ μπορείτε να κάνετε αναζήτηση και να βρείτε και άλλα Faucet Scripts που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες. Μόλις βρείτε αυτά που θέλετε ( ή αν έχετε όρεξη και σε όλα) πατάτε το κουμπί στα δεξιά τους που λέει Add. Αφού το πατήσετε τότε το συγκεκριμένο θα βρεθεί στο Tab Faucet που ήμασταν στο πρώτο βήμα , οπότε επιστρέφετε εκεί και αφού το τικάρετε βάζετε πάλι ότι στοιχεία σας ζητήσει!

 

Βήμα 5 : Σετάρισμα Captcha στο FaucetCollector

 

Αφού προσθέσουμε όσα Faucet θέλαμε πάμε στο 3ο tab που λέει Captcha να επιλέξουμε το πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να κάνουμε Claim τα νομίσματα μας ( στην συγκεκριμένη περίπτωση το CapMonster)

 

Εδώ πέρα έχει διάφορα προγράμματα εμείς επιλέγουμε από τα κεντρικά tab όπως θα δείτε στην εικόνα το CapMonster. Στο πρώτο κενό μας λέει να σετάρουμε μια IP δίνοντας μας και ένα παράδειγμα για να μας βοηθήσει. Εμείς χρησιμοποιούμε ακριβώς το παράδειγμα που μας δίνει και συμπληρώνουμε το κενό με το 127.0.0.3:80 είτε με 127.0.0.7:80 ή οτιδήποτε άλλο μας λέει το πρόγραμμα μας σαν παράδειγμα.

Στην συνέχεια τικάρουμε το κουτάκι Use Audio for SolveMedia CATOCHAs και πηδώντας το επόμενο κουτάκι θα δούμε δύο κουτάκια παράλληλα που πιθανότατα μόλις τα δείτε πρώτη φορά να έχουν την τιμή none , σε αυτά λοιπόν εμείς θα επιλέξουμε ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ το CaoMonster όπως θα δείτε στην παραπάνω εικόνα.

Βήμα 6 : Σετάρισμα ρυθμίσεων στο FaucetCollector ανάλογα με τον υπολογιστή μας

 

Το επόμενο βήμα είναι να διαλέξουμε πόσα ταυτόχρονα Claims θα μπορεί να κάνει το πρόγραμμα μας. Ανάλογα με το πόσο καλό επεξεργαστή έχουμε τόσο περισσότερα Claims μπορούμε να κάνουμε ταυτόχρονα χωρίς να κολλάει ο υπολογιστής μας.

Το μόνο που θα πειράξουμε εδώ είναι το START MAX BROWSERS AT THE SAME TIME. Για ένα συμβατικό υπολογιστή το 1 ή 2 είναιθ πολύ καλές τιμές και δεν θα έχετε πρόβλημα ωστόσο αν έχετε ένα δυνατο μηχάνημσα θα σας συνιστούμε να δοκιμάσετε και μεγάλους αριθμούς όπως εμείς το 5.

Βήμα 7 : Σετάριμα CapMonster

 

Τέλος με το Faucet Collector και πάμε στο CapMonster.

Σημείωση : Όταν θα κατεβάζετε το CapMonster ίσως το Chrome σας πει οτο αρχείο δεν είναι ασφαλές , αυτό είναι λογικό αφού τα Captcha είναι μια λειτουργια της Google για να αποφεύγει τα ρομποτ ενώ εμείς κατεβάζουμε ένα ρομπότ για να λύνει τα ρομποτ. Όπως και να χει το πρόγραμμα ειναι ασφαλές οπότε μην φοβάστε τίποτα.

Αφού το ανοίγουμε θα είμαστε σε αυτή την οθόνη και πάνω πάνω αριστερα θα μας γράφει running

Σε αυτή την οθόνη θα πατήσουμε το μπλε κουμπί που λέει Settings και θα βρεθούμε στην παρακάτω εικόνα

Εδώ στο Port θα βάλουμε τον αριθμό 80

Και θα επιλέξουμε την επιλογή Set The Following Ip-addrees και στο κενό θα βάλουμε την ip που είχαμε βάλει νωρίτερα στο Faucet Collector αλλά χωρίς το port αυτή την φορά.

Στην περίπτωση μας το 127.0.0.7

Και κάπου εδώ όλα είναι τέλεια και είμαστε έτοιμη να αρχίσουμε να μαζεύουμε νομίσματα

Βήμα 8 : Έλεγχος συνδεσιμότητας FaucetCollector με CapMonster

 

Τα έχουμε κάνει όλα σίγουρα σωστά αλλά τώρα μένει να το επαληθεύσουμε. ( Επίσης δεν ξεχνάμε πως για να μαζευουμε νομίσματα δεν θα κλείνουμε κανένα από τα 2 προγράμματα και θα πρέπει να τρέχουν ταυτόχρονα)

Επιστρέφουμε στο FAUCET COLLECTOR στην παρακάτω σελίδα και πατάμε το κουμπί Test. Αν μας βγάλει παραθυράκι οτι όλα είναι σωστά τότε απλά πατάμε κάτω δεξιά το κουμπί START και μαζεύουμε νομίσματα….

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε , αν έχετε άλλη απορία μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο στο άρθρο ή να μας στείλετε ένα email στο admin@cryptomurmura.eu.

Επίσης αν σας άρεσε αφήστε μας ένα σχόλιο ή κάντε ένα Share…

Με εκτίμηση,

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)