Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η Paypal, η εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω διαδικτύου έκανε την πρώτη της επένδυση σε μία εταιρεία που βασίζεται στην τεχνολογία Blockchain.

Ανακοινώθηκε, ότι η Paypal έχει προστεθεί σε έναν γύρο χρηματοδότησης, στο Cambridge Blockchain, ένα ξεκίνημα που βοηθά ιδρύματα και άλλες εταιρείες να διαχειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα, χρησιμοποιόντας κοινόχρηστα λογιστικά βιβλια.

Το Cambridge Blockchain προσφέρει λύσεις που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του Blockchain, ώστε να δημιουργήσει ισχυρές ψηφιακές ταυτότητες σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και να ανταποκριθεί στις όλο και πιο απαιτητικές  υποχρεώσεις, όσο αναφόρα το αππόρητο των δεδομένων. Η Paypal και το Cambridge σχεδιάζουν να διερευνήσουν πιθανές συνεργασίες για την αξιοποίηση της τεχνολογίας Blockchain.

Ο CEO της Cambridge Blockchain Matthew Commons, ανέφερε πως η υπηρεσία αυτή συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της συμμόρφωσης με την ψηφιακή ταυτότητα ενώ παράλληλα δίνει στον πελάτη τον έλεγχο των δεδομένων του.

Αυτή  δεν είναι η πρώτη κίνηση της PayPal στην τεχνολογία Βlockchain, δεδομένου ότι η εταιρεία εφαρμόζει ένα εσωτερικό σύστημα ανταμοιβής βασισμένο στο Βlockchain για τους υπαλλήλους της που τροφοδοτούνται από νομίσματα που έχουν μόνο αξία στην εταιρεία.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)