Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Ο διάσημος youtuber, γνωστός και ως PewDiePie, που έχει τους περισσότερους συνδρομητές στο youtube, αλλάζει πλατφόρμα.

Μάλιστα, έχει ήδη υπαγράψει συμφωνίες με την πλατφόρμα DLive. Να αναφέρουμε, ότι το κανάλι του PewDiePie στο youtube έχει περίπου 94 εκατομμύρια συνδρομητές, με το πιο πρόσφατο βίντεο του να αγγίζει τις 4 εκατομμύρια προβολές, σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ο PewDiePie θα αρχίσει εβδομαδιαία ζωντανή μετάδοση ξεκινόντας από σήμερα στις 14 Απριλίου στο DLive. Το DLive είναι μία αποκεντρωμένη πλατφόρμα βασίσμενη στο blockchain του Lino. Μάλιστα, στο επίσημο κανάλι του Dlive, ο PewDiePie είπε ότι θα υποστηρίξει τα περιεχόμενα των δημιουργών, δωρίζοντας μέχρι 50,000$ σε 100 δημιουργούς. Τέλος, ο  PewDIePie αναφέρει ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα αρχίσει ξανά την ζωντανή μετάδοση, γιατι στο DLive του φέρονται ως έναν πραγματικό συνεργάτη, όπως και στους υπόλοιπους δημιουργούς.

Είναι ένα αρκέτα σημαντικό νέο αυτή η συμφώνια, δίοτι ο κόσμος αρχίζει πλέον και βλέπει την δύναμη στα κρυπτονομίσματα. Θα κάτσετε να δείτε το live stream του; Εμείς πάντως ναι.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)