Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Είχαμε πάρα πολλούς μήνες να ασχοληθούμε με το Mining σας Blog και μέσα από μια μεγάλη ανακοίνωση του Minergate αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το άρθρο.

Το Minergate δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια πύλη όπως λέει και το όνομα του για να αρχίσουν οι νέοι στον χώρο τον κρυπτονομισμάτων να εξορύσουν τα πρώτα τους κρυπτονομίσματα χωρίς να κοπιάζουν με Command Line και ρυθμίσεις σε επίπεδο κάρτας γραφικών ή επεξεργαστή!

Ουσιαστικά είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τις βέλτιστες για την συσκευή σας ρυθμίσεις και σας αφήνει να εξορύρεσε κάποιο ή κάποια από τα παρακάτω νομίσματα!

Εδώ είναι η λίστα:

Ο λόγος που μας έκανε να γράψουμε αυτό το άρθρο δεν είναι άλλος από το πολύακουσμένο εν μέσω BEAR MARKET νόμισμα το GRIN. Ένα νόμισμα που δείχνει να έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του με την αξία του να καταφέρνει να φτάνει στις χειρότερες μέρες του χρόνου ακόμα και στα 15-20$. Το νόμισμα την ώρα που γράφετε το άρθρο αξίζει 3$ και αφού είδαμε ότι έχει προοπτικές αποφασίσαμε να του ρίξουμε μια ματιά και να το Minάρουμε λίγο με το Minergate.

Το παρών άρθρο δεν αποτελεί οδηγό για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ωστόσο αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια μπορείτε να ρωτήσετε στο φορουμ μας απο εδώ!

Αν θέλετε να κατεβάσετε το Minergate πατήστε εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)