Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων Abra αφήνει τώρα στους χρήστες να καταθέτουν και να ethereum απευθείας από την εφαρμογή του.

Προηγουμένως, οι χρήστες μπορούσαν να πραγματοποιούν καταθέσεις στην εφαρμογή μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού με βάση τις Η.Π.Α.,την κάρτας American Express, bitcoin , bitcoin cash ή το litecoin. Στη συνέχεια, αν επιλέξουν, θα μπορούσαν να
μετατρέψουν τα υπόλοιπα τους σε μια “συνθετική” έκδοση του ethereum, πράγμα που σημαίνει ότι είχαν “συμβόλαιο” της τιμής του κρυπτονομίσματος αλλά δεν είχαν στην πραγματικότητα το κρυπτονόμισμα.Τώρα, το πορτοφόλι της Abra θα αποθηκεύσει το πραγματικό νόμισμα.

Με την προσθήκη εγγενής υποστήριξης ethereum, οι χρήστες της Abra θα μπορούν πλέον εύκολα να αγοράζουν και να μεταφέρουν ethereum από άλλα πορτοφόλια στην εφαρμογή Abra“, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Abra Bill Barhydt σε δελτίο τύπου. “Αυτό ανοίγει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ο χρήστης το ETH, για να επενδύσει σε άλλα κρυπτονομίσμα που υπάρχουν στο Abra.”

Για να προσελκύσει τους fans να εγγραφούν, η Abra προσφέρει ethereum αξίας 25 δολαρίων σε νέους χρήστες που αγοράζουν τουλάχιστον $ 5 από το κρυπτονόμισμα από την εφαρμογή της. Η ειδική προσφορά είναι ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)