Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Ας πάμε σιγά σιγά να μιλήσουμε το PRE , ένα Token που το κερδίζεις απλά χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης του για να ψάξεις οτιδήποτε εσύ χρειάζεσε.

Ουσιαστικά το PRESEARCH δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας “μεσίτης” μεταξύ της αγαπημένης σου μηχανής αναζήτησης και ενός μηχανισμού για διαφημίσεις.Κάνεις εγγραφή , διαλέγεις αγαπημένη μηχανή αναζήτησης (πχ Google.gr) κάνεις την αναζήτηση σου και για 1-2 δευτερόλεπτα πριν δεις τα αποτελέσματα της αναζήτησης αυτής σου εμφανίζετε μια καθόλου ενοχλητική διαφήμιση.

Σε κάθε αναζήτηση σου κερδίσεις 0,25 PRE , ενώ το μέγιστο που μπορείς να βγάλεις ανα ημέρα είναι 8 PRE.

Υπάρχει ειδικός αλγόριθμος που βαθμολογεί τους χρήστες που μαζεύουν νόμίσματα απλά κάνοντας πολλά κλικ οπότε το να κλεψετε δεν έχει κανένα νόημα.

Minimum Withdraw είναι στα 1000 PRE ενώ σας δίνετε η δυνατότητα να αγοράσετε νομίσματα PRE κατευθείαν από την σελίδα τους ανταλλάσοντας τα Bitcoin ή τα Ethereum σας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα αγοράς και με τραπεζική μεταφορά απευθείας απο ευρώ.Σύμφωνα με τον No.1 Bitcoin αρθρογράφο στον κόσμο ( τον Marius Krammer ) το νόμισμα έχει πιθανότητες να κάνει x10 μέσα στο επόμενο τρίμηνο και x10.000 στο Peak του επόμενου bull run ( εάν ποτέ αυτό έρθει).

Το νόμισμα ανταλλάσετε ήδη στο HitBtc αν και το volume του δεν ειναι ακόμα μεγάλο. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας η καινούρια πλατφόρμα διαφημήσεων ξεκινάει τον Δεκέμβριο οπου αναμένετε και κάποιο Pump στην τιμή του νομίσματος.

Ήδη αυτή την εβδομάδα το νόμισμα σημείωσε αύξηση περίπου 450%.

Για να δοκιμάσετε το PRE και να κερδίσετε TOKEN χωρίς κόπο μπείτε στον παρακάτω σύνδεμο.

ΚΕΡΔΙΣΕ PRE απο εδώ

Επίσης διαθέτει Extension για τον Brave Browser και μπορείτε να κερδίζετε ταυτόρονα και BAT Rewards και PRE.

Κατεβάστε τον Brave από τον παρακάτω σύνδεμο!

BRAVE BROWSER DOWNLOAD

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)