Το Publish0x είνα μια blogging πλατφόρμα όπου μπορείτε να κερδίσετε crypto.

Αυτή τη στιγμή τα tokens τα οποία μπορείτε να κερδίσετε και να κάνετε tip στους συγγραφείς είναι τα Basic Attention Token ($BAT), DAI StableCoin, ($DAI) και Loopring ($LRC).

Με ποιους τρόπους μπορείτε να κερδίσετε crypto.

  1. Διαβάζοντας άρθρα. Στο τέλος κάθε άρθρου υπάρχει ένα slider όπου επιλέγετε το ποσοστό κέρδους που θα μοιραστεί ανάμεσα σε εσάς και τον συγγραφέα του άρθρου. Δεν πληρώνετε εσείς τα tips. Υπάρχει ένα pool του Publish0x και από εκεί πληρώνονται τα tips.
  2. Γίνεται αρθρογράφος και μοιραστείτε τη γνώση σας με τους άλλους. Όσοι διαβάζουν το άρθρο σας, θα σας δίνουν και ένα tip.
  3. Γίνετε Ambassador. Μπορείτε να δώσετε το referral σας ώστε και άλλα άτομα να γραφτούν στο Publish0x. Με αυτό τον τρόπο θα παίρνετε 5% από τα tips που θα κερδίζει αυτός που γράφτηκε με το referral σας.

Όπως αναφέρουν, στο μέλλον θα προσθέσουν και άλλα ERC-20 tokens. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα συγκριτικό και με τις άλλες πλατφόρμες.


Μπορείτε να γραφτείτε με το referral μας, για να μας υποστηρίξετε https://www.publish0x.com/?a=olejRqD5ej

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και το πρώτο άρθρο μας https://www.publish0x.com/cryptomurmuragr/do-you-know-about-incognito-node-and-prv-token-xmdpppk

What's your reaction?
Happy1
Lol0
Wow1
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0