Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Στο SafePal App μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Software ή να αγοράσετε και να συνδέσετε ένα Hardware wallet. Για το airdrop μας αρκεί να κατεβάσουμε την εφαρμογή και να δημιουργήσουμε ένα Software wallet.

Η iSafePal είναι μέρος του Binance Labs incubation project. Δείτε το tweet του CZ https://twitter.com/cz_binance/status/1344888168189812736?s=20

Πηγαίνουμε στη σελίδα https://www.safepal.io/download και κατεβάζουμε την εφαμοργή στο κινητό μας.

Στη συνέχεια δημιουργούμε το Software Wallet και επιλέγουμε Claim SFP.

Αφού πατήσουμε Claim SFP, θα μας εμφανίσει όλους τους δυνατούς τρόπους για να μας δώσει δωρεάν SFP. Πχ δίνει SFP απλά επειδή κατεβάσαμε την εφαρμογή, αν κάνουμε κάποια κατάθεση, αν γραφτούμε σε Twitter & Telegram, αν βάλουμε referral code κτλ.

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, επιλέξτε το “Join SafePal Referral Program” και στο πεδίο “I’m invited” χρησιμοποιήστε τον κωδικό NMGFY2.

Αυτός που βάζει τον κωδικό κερδίζει άμεσα 25 SFP. Στη συνέχεια θα πρέπει εσείς να μπείτε σε Twitter & Telegram ώστε και αυτός που δίνει το referral να πάρει 25 SFP.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)