Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Ο τεχνολογικός κολοσσός Samsung, επένδυσε 2,6 εκατομμύρια δολάρια στην Ledger, την εταιρεία που κατασκευάζει hardware wallets. Αυτή η επένδυση κάνει την ledger να αξίζει περίπου 290 εκατομύρια δολάρια.

Ένας εκπρόσωπος της ledger, επιβεβάιωσε ότι η Samsung υποστήριξε την εταιρεία, αλλά δεν μπορεί να δώσει παραπάνω λεπτομέρείες. Ακόμα και ο CEO της ledger, Eric Larcheveque επιβεβαίωσε αυτή την κίνηση, αλλά και αυτός αρνήθηκες να σχολιάσει περαιτέρω.

Αυτή την στιγμή η Ledger συνεργάζεται με δίαφορες τράπεζες και άλλες επιχειρήσεις για να προσφέρει διάφορες υπηρεσίες. Μία από όλες αυτές, αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το 2020 με την Ιαπωνική τράπεζα nomura.

Η Samsung, από την μερία της, είσεβαλε πρόσφατα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Πρόσφατη ανακοίνωσε μία νέα σειρά smartphone που περιλαμβάνει πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων. Μάλιστα φημολογείται ότι εργάζεται τώρα στο δικό της blockchain με βάση το ethereum.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)