Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της σελίδας.

Μετά τα νέα για τα VIP Group μας χτες ήρθε άλλο ένα άρθρο οδηγός για να αποκτήσουν αυτά τα γκρουπ περισσότερο νόημα και ενδιαφέρον.

Αυτό το άθρο λοιπόν είναι ένας μινι οδηγός για το πως θα παίξετε στοίχημα με Bitcoin και όχι με ευρώ όπως είχατε μάθει μέχρι σήμερα.

Ωστόσο επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι που μας “προστατεύουν” από τον διαδικτυακό τζόγο δεν αρκεί να σας δώσουμε ένα λινκ για να μπείτε αφού δεν θα σας το επιτρέψει ο Browser σας και θα βγάλει το παρκάτω πλεον γραφικό μήνυμα :

Επιχειρήσατε πρόσβαση σε ιστότοπο μέσω του οποίου παρέχονται μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων.

Σύμφωνα με τον νόμο, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου είναι υποχρεωμένοι να μην επιτρέπουν την πρόσβαση σε ιστοτόπους μη αδειοδοτημένων παρόχων τυχερών παιγνίων, οι οποίοι αναφέρονται στον οικείο κατάλογο (Blacklist) που τηρεί η Ε.Ε.Ε.Π.

Όπως και να έχει δεν γράφουμε το άρθρο για να κρίνουμε την συμπεριφορά της Ελληνικής Δημοκρατίας σε αυτά τα θέματα και απλά πιστεύουμε ότι σε λιγο καιρό όλα αυτά θα έχουν τις κατάλληλες άδειας για να μην χρειάζετε να βρίσκουμε άλλους τρόπους για να τα χρησιμοποιήσουμε.

Συνεχίζοντας στο θέμας μας λοιπόν θα σας δείξουμε πως θα μπείτε στην σελίδα του SportsBet για να πάιξετε στοίχημα με τα bitcoin σας.

VPN πάνω απο όλα!

 

Πριν από όλα πρέπει να εγκαταστήσουμε ένα VPN για να μπορέσουμε να “κοροιδέψουμε” τον πάροχο μας ότι βρισκόμαστε σε μια άλλη χώρα αυτού του κόσμου που σε αφήνει να προστατέψεις μόνος σου τον εαυτό σου.

Υπάρχουν πάρα πολλά και καλά στο ιντερνετ και προφανώς με πληρωμή , ωστόσο την δουλειά σας μπορείτε να την κάνετε και με κάποιο δωρεάν αφού θα το χρησιμοποιείται πολύ λίγο μέσα στην μέρα και δεν θα σας σπάσει τα νεύρα η χρονοκαθυστέρηση από τους δωρεάν σερβερ. Ωστόσο αν δεν το μπορείτε τότε καλό θα είναι να αγοράσετε μια συνδρομή από ένα Premium VPN.

Για δωρεάν θα σας προτείνουμε το CyberGhost VPN που θα το βρείτε σε Google Chrome Store ή Mozzila Add-On Store.

 

VPN αλλά με ποια χώρα ?

 

Όπως ίσως ξέρετε το Bitcoin δεν είναι και το αγαπημένο νομισμα στην Αμερική οπότε καλό θα ήταν να ενεργοποιήσετε το VPN σας σε μια Ευρωπαική χώρα όπως Γερμανία ή Ολλανδία. Αυτό όμως είνια καθαρά δική σας επιλογή και δεν θα αλλάξει κάτι!

Πάμε στο SportsBet

 

Αφού ενεργοποιήσατε το VPN είναι ώρα να γραφτούμε στο SportsBet.io από εδώ.

Το Sportsbet θα σας ζητήσει μονο email-username-password και είναι κατα τα άλλα Decentralised. Θα σας ρωτήσει με τι μέθοδο θέλετε να παίζετε και προφανώς θα επιλέξετε Bitcoin ή Ethereum.

Σας δίνει και μια Centralised επιλογή αν θέλετε στην οποία πρέπει να κάνετε ID-Address Verification αλλά αυτό είναι προαιρετικό και δεν είναι αναγκη να το κάνετε για να παίξετε όπως σε κάποια γνωστή στοιχηματική εταιρία.

Και γενικά έτοιμη. Κάνετε Deposit ποσό μεγαλύτερο του 0,001 BTC και ξεκινάει η διασκέδαση!

Παρακάτω θα σας δείξουμε από φίλο της Cryptomurmuras κερδισμένο δελτίο από το γκρουπ μας στο Telegram για στοιχήματα.

Ο οδηγός αφορά όλους τους αναγνώστες αλλά πιστέψτες μας , όσοι μπουν στο γκρουπ μας έχουν να κερδίσουν πολλά παραπάνω.

Για να δείτε πως θα μπείτε διαβάστε το παρακάτω άρθο!

[VIP Telegram Groups] Sports Betting Group

 

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)